NARKO-MAMA S BEBOM IŠLA NA SASTANKE S DILERIMA! Ovo su žene koje su u krimi-akcije sa sobom VODILE DECU
Pokušale da zavaraju policiju sa decom, Foto: Profimedia

STRAŠNO

NARKO-MAMA S BEBOM IŠLA NA SASTANKE S DILERIMA! Ovo su žene koje su u krimi-akcije sa sobom VODILE DECU

Neke od ovih žena na ovaj korak su se odlučile jer su s detetom kraj sebe svakome bile manje sumnjive

Objavljeno:

Devetnaestogodišnja Srpkinja uhapšena je u Italiji pre četiri dana pošto je zatečena kako krade iz stana u Firenci. Nju su na licu mesta zatekli vlasnici stana, a da situacija bude još bizarnija, u trenutku pljačke sa njom je bila njena ćerkica.

Ovo, nažalost, nije prvi put da žene povedu svoju decu kada krenu u izvršenje krivičnog dela. Nekoliko Srpkinja svoje mališane povele su sa sobom dok su krale, trgovale drogom...

Neke od ovih žena na ovaj korak su se odlučile jer su s detetom kraj sebe svakome bile manje sumnjive, pa su na ovaj način pokušavale da zavaraju trag policiji. Takođe, nadale su se da bi se policajci i sud na njih sažalio kada bi i bile uhvaćene na delu.

Gazdarica plantaže marihuane sa bebom u rukama

Ove godine razbijena je jedna od najmoćnijih zločinačkih organizacija u Kataloniji, a predvođena je upravo Srpkinjom starom 37 godine, koja je u zatvoru završila zajedno sa svojom bebom koja je rođena malo pre hapšenja.

Posao ove Srpkinje bio je da izdaje naređenja, kontoliše plantaže marihuane i da odlazi na sastanke sa drugim trgovcima, a ona je sve to radila sa svojom bebom u naručju.

Budući da je beba mala, kada je uhapšena ova narko-mama, kako su je prozvali lokalni mediji, u zatvor je odvedena zajedno s detetom.

- Nesrećno dete nije prestajalo da plače u ćeliji za pritvorenike. Cela zgrada se orila od njegove vriske. Srpkinja je rekla čuvaru da joj treba mleko da bi ga nahranila, a ona nije imala novac jer je uhapšena i sve stvari su joj bile oduzete. On se odmah sažalio i otišao u prodavnicu i kupio mleko za bebu, koja se nakon toga smirila - otkrio je ranije izvor.

Krala od deteta sa detetom

Ženska osoba, srednjih godina, u pratnji deta, prošle godine, ukrala je mobilni telefon jednoj 11-godišnjakinji u prepunom supermarketu u Novom Sadu.

Kako je objasnila majka pokradene devojčice, Milica Urošević, njena ćerka je otišla u kupovinu i dok je birala šta će kupiti spustila je telefon na štand, nakon nekoliko sekundi telefona nije bilo jer ga je vešto ukrala druga žena.

Kako se može videti na snimku sa sigurnosnih kamera, žena je vešto sve vreme uz pratnju devojčice "snimila" telefon koji je druga devojčica ostavila, a zatim ga stavila u torbu.

Pljačkale stanove

Anita R. (37) i njena tada 17-godišnja ćerka M. R., pre tri godine opljačkale su najmanje pet stanova na različitim lokacijama u Novom Sadu, a Anita je pred tužiocem iznela tužnu priču o sedmoro maloletne dece i humanitarnoj pomoći koju skuplja po novosadskim zgradama.

Krimi majka i ćerka došle su u Novi Sad iz Slavonskog broda u Hrvatskoj. Anita je imala boravište u Srbiji u opštini Kovin, dok njena ćerka nije bila prijavljena u našoj zemlji. One su živele u iznajmljenom stanu u naselju Rotkvarija u kom je nađen alat profesionalaca, između ostalog i šrafcigeri i francuski ključevi. Da su vešte u obijanju videlo se i po načinu na koji su to radile.

- Na vratima je lomljen cilindar brave, što ukazuje na to da se radi o profesionalcima - objasnio je ranije naš izvor.

U stanu je pronađen i zlatni nakit, a između ostalog i ukradeni zlatni medaljon, ali i posebna odeća koje su pljačkašice koristile kada krenu u akciju.

Potraga za ovim krimi tandemom trajala je dugo, a policija je od početka sumnjala da se radi o dve pljačkašice. Prema rečima našeg izvora provale su temeljno istraživane i na kraju su ove dve profesionalke koje su „operisale“ u širem centru Novog Sada i iz stanova uzimale novac, zlato i druge dragocenosti uhvaćene.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.