NOVI DETALJI KRVAVE NOĆI U KALUĐERICI: Napadač došao nepozvan na žurku, pa sekao redom, komšije zanemele od šoka
Ilustracija, Foto: Sonja Spasić, Ilustracija

užas

NOVI DETALJI KRVAVE NOĆI U KALUĐERICI: Napadač došao nepozvan na žurku, pa sekao redom, komšije zanemele od šoka

Devojka je primljena noćas u Urgentni centar i ona je sada stabilnog stanja

Objavljeno:

Devojka M. K. (21) teško je povređena, a mladić M. Đ. (22) je zadobio lakše povrede kada ih je prošle noći nožem na žurci u Kaluđerici izbo L. G. (21).

Kako su rekli iz Urgentnog centra, povređena devojka zadobila je teže povrede koje su sanirane.

- Devojka je primljena noćas u Urgentni centar i ona je sada stabilnog stanja, nastavlja se dalje lečenje. Mladić je takođe primljen, ali je on nakon pregleda otpušten na kućno lečenje - rekli su iz UC.

Ulica u kojoj se dogodio napad

Tokom kobne noći, navodno je napadač Lazar G. došao nepozvan na kućnu žurku, a u kuću u kojoj se dogodio incident žive majka, sin i njegova devojka, ali i podstanari.

- Radio sam celu noć, došao sam kući jutros oko 6, nisam čuo da se nešto desilo u ovoj kući - rekao je podstanar za "Blic".

Iz obližnje pekare rekli su reporterima "Blica" da su čuli policiju u gluvo doba, oko 4 sata ujutru, kako je bila u njihovom kraju.

- Ne znamo šta se tačno desilo, ali policija je stajala tamo neko vreme, posle smo pročitali u novinama za incident - rekli radnici pekare koja radi 24 sata.

Komšije u Ulici Žikice Jovanovića Španca kod broja 20, zatečeni su incidentom, navode da u njihovom kraju postoji mladić koji je problematičan, ali ne znaju da li se kod njega u kući dogodio incident.

Napadač uhapšen

Policajci su jutros uhapsili su L. G. (21), osumnjičenog za sinoćni napad na devojku i muškarca.

L. G. je nakon napada "mercedesom" pobegao s lica mesta, međutim policija ga je ubrzo locirala i uhapsila. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.