ISKASAPIO ALEKSANDRA I BACIO GA U BUNAR KAO PSETO: Radovan bio U EMOTIVNOJ VEZI sa žrtvom, e eko kako je OTKRIVEN!
Sumnja se da je Radovan V. iz Obrenovca odgovoran za ovaj zločin, Foto: Facebook

HOROR KOD OBRENOVCA

ISKASAPIO ALEKSANDRA I BACIO GA U BUNAR KAO PSETO: Radovan bio U EMOTIVNOJ VEZI sa žrtvom, e eko kako je OTKRIVEN!

Sumnja se da je Radovan V. iz Obrenovca odgovoran za ovaj zločin.. Komšije su bile zgrožene ovim otkrićem, a kako kažu, uopšte ne sumnjaju da iza zločina stoji Radovan

Objavljeno:

Policija je u bunaru u selu Konatice pronašla leš muškarca u poodmakloj fazi raspadanja, za koji se veruje da je upravo Aleksandar Ranđelović, mladić nestao pre nekoliko meseci.

Sumnja se da je Radovan V. iz Obrenovca odgovoran za ovaj zločin.. Komšije su bile zgrožene ovim otkrićem, a kako kažu, uopšte ne sumnjaju da iza zločina stoji Radovan.

- On je tog dečka, kojeg je iskasapio, bacio u napušteni bunar kao pseto, bez obe šake. Aleksandar je živeo kod njega u Obrenovcu, a pominje se da su bili i u emotivnoj vezi - izjavila je jedna od komšinica.

Prema rečima ljudi iz okoline, Radovan je živeo sa ocem jer mu je majka umrla kada je bio jako mali.

- Bio je dobar dečko ali se uhvatio lošeg društva, pogrešnih navika i droge. Nakon što mu je otac umro, prodao je kuću i otišao iz Konatica. Živeo je privatno po Obrenovcu. Jednom prilikom sam mislila da se popravio i promenio jer sam ga videla kako radi kao kondukter u autobusu, međutim malo kasnije sam primetila da je ponovo zagazio u poroke i da mu nema spasa - reči su nekadašnje Radovanove komšinice.

1 / 3 Foto: KURIR/ JELENA RAFAILOVIĆ

Hvalio se ubistvom u zatvoru!

Telo Aleksandra Ranđelovića je otkriveno nakon što se Radovan V. navodno, izleteo u zatvoru šta je uradio. Naime, Radovan već služi zatvorsku kaznu, a jednom prilikom se pohvalio zločinom koji je počinio. Ipak, usled svađe, robijaš koji je znao Radovanovu tajnu iz osvete je rekao čuvarima koji su kasnije preneli policiji. Policija je zaista pronašla leš u bunaru, a dalja istraga utvrdiće okolnosti pod kojima je nesrećni mladić ubijen

Prošle godine, Radovan je imao nezgodu kada je pao sa prvog sprata, kako komšije veruju, bežeći od dilera. Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljivao je fotografije povreda koje je tom prilikom zadobio.

- Prošle jeseni objavio je sliku svoje noge u gipsu, ispod koje je pisalo kako je dobro prošao u junačkom delu. Malo kasnije, objavio je fotografije na kojima se vidi kako mu se na nogama otvaraju žive rane ispod gipsa. Vidi se da je budala kada je prvo to sebi dopustio, a kasnije i kada je objavljivao takve stvari - rekla je zgrožena komšinica.

I zaista, na njegovom Fejsbuk profilu nalazi se nekoliko slika na kojima se vide gnojne rane pa se postavlja pitanje zbog čega bi neko isticao upravo ovakve stvari.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.