JORDA DILER I CRKVENJAK TRANDŽA NAŠLI NOVO ZANIMANJE! Sveštenik prestao da raznosi opijate, sad prešao na OVO!
Milan Jordović, Foto: Printscreen Facebook

život piše romane

JORDA DILER I CRKVENJAK TRANDŽA NAŠLI NOVO ZANIMANJE! Sveštenik prestao da raznosi opijate, sad prešao na OVO!

Milan je odmah nakon skidanja nanogice otišao u Francusku i otvorio perionice veša, dok je veroučitelj ostao u Požegi i otvorio salon lepote

Objavljeno:

Sveštenik Milan Jordović (43) i bivši veroučitelj i crkvenjak Zoran Marinković (45), koji su pretprošle godine uhvaćeni kako prevoze 28 kilograma marihuane, zbog čega su osuđeni na po godinu dana kućnog zatvora, sada su pokrenuli svoje biznise.

Milan je odmah nakon skidanja nanogice otišao u Francusku i otvorio perionice veša, dok je veroučitelj ostao u Požegi i otvorio salon lepote.

"Pošto je ostao bez primanja, a u crkvi više nije mogao da služi, Milan je radio kao drvoseča. Imao je periode kada mu je bilo dozvoljeno da napusti dvorište i on je to koristio da prehrani porodicu. Ubrzo nakon skidanja nanogice otišao je u Francusku. Tamo e najpre otvorio jednu, a potom i drugu perionicu", kaže izvor za Informer.Što se tiče Zortana Marinkovića koji je prilikom hapšenja uhvaćen obučen u ženu, nakon skidanja nanogice ostao je u Požegi.

" Iako je radio u školi i crkvi Zoran se tamo nije vratio. Tokom istrage bio je opsednut ulepšavanjem. Otvorio je salon lepote, devojke koje dolaze kod njega da se sređuju ne mogu da ga nahvale dovoljno", kaže izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.