AKO STE GA VIDELI, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Ovaj Francuz je prevario MNOGO BEOGRAĐANA! (FOTO)
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Foto: MUP

NEVEROVATNO

AKO STE GA VIDELI, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Ovaj Francuz je prevario MNOGO BEOGRAĐANA! (FOTO)

Oštećeni mu je, kako se sumnja, predao 100.000 evra, da bi osumnjičeni zamenio taj novac za papir koji je upakovao u kesu identičnog izgleda, a hotel napustio sa originalnim novcem

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su francuskog državljanina E. К. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

Кako se sumnja, on se u septembru ove godine u jednom hotelu u Beogradu lažno predstavljao kao državljanin Кameruna i doveo oštećenog u zabludu da pomoću određenih sredstava i veština od jedne originalne novčanice apoena evra može napraviti više originalnih novčanica.

foto: MUP

Oštećeni mu je, kako se sumnja, predao 100.000 evra, da bi osumnjičeni zamenio taj novac za papir koji je upakovao u kesu identičnog izgleda, a hotel napustio sa originalnim novcem.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo sve građane koji su prevareni na navedeni način da se jave u PU za grad Beograd na brojeve telefona 011/279-8409 i 011/279-8410.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.