SKIDAO JOJ PIDŽAMU I DODIRIVAO JE: Novosađaninu (49) osumnjičenom za polno uznemiravanje dece produžen pritvor
Produžen pritvor, Foto: News1/Zorana Jevtić

ODLUČENO

SKIDAO JOJ PIDŽAMU I DODIRIVAO JE: Novosađaninu (49) osumnjičenom za polno uznemiravanje dece produžen pritvor

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali roditelji osmogodišnjakinje, kao i devojčica

Objavljeno:

Novosađaninu N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, vršnjakinjom i drugaricom svog sina, ponovo je produžen pritvor za još 30 dana.

Takvo rešenje je doneto zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, pišu "Novosti".

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali roditelji osmogodišnjakinje, kao i devojčica - žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Ćerka je sada, hvala bogu, sve bolje, i svi u porodici se trudimo da joj što više skrenemo misli sa onog što je doživela. Hrabro se držala i kada je dva puta davala izjavu i morala da ispriča sve o onome što joj se dogodilo - kaže devojčicina majka.

Novosađanina N. P. policiji su pre mesec dana prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost i rekla da je "čika", sa čijim sinom vršnjakom odrasta zajedno od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom, proslavljali punoletestvo njihovog najstarijeg sina.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" joj je skidao pidžamu i gaćice i dodirivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.