PEDOFIL (59) BRUTALNO I ZVERSKI ZLOSTAVLJAO DETE (13): Novi užasan slučaj!
Uhapšen muškarac u Hrvatskoj, Foto: Profimedia

HOROR

PEDOFIL (59) BRUTALNO I ZVERSKI ZLOSTAVLJAO DETE (13): Novi užasan slučaj!

Muškarca terete za najstrašniji čin koji neko detetu može učiniti

Objavljeno:

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i iskoristio dete od 13 godina na području središnje Hrvatske uhapšen je muškarac (59) te mu je nakon ispitivanja na Županijskom državnom odvetništvu određen jednomesečni istražni zatvor.

Iz tužilaštva su potvrdili da su 4. oktobra 2020., po prijemu kaznene prijave, sproveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhapšenog muškarca.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 59-godišnjak počinio navedeno kazneno delo na štetu deteta. Sudija istrage prihvatio je predlog Županijskog državnog odvetništva i odredio 59-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka uticajem na svedoke - kažu u županijskom državnom odvjetništvu.

Muškarca terete za najstrašniji čin koji neko detetu može učiniti, zakon ga definiše i počinitelju ovako obrazlaže kaznu:

"Ako je kaznenim delom detetu nanesena teška telesna povreda ili je narušen njegov telesni ili emocionalni razvoj ili je dete ostalo trudno, ako je u delu učestvovalo više počinioca, ili je delo počinjeno nad posebno ranjivim detetom ili je počinjeno od člana porodice ili osobe s kojom dete živi u zajedničkom domaćinstvu , ili je počinjeno na naročito okrutan ili naročito ponižavajući način, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri do petnaest godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.