POPADALI POLICAJCI: Jedan uhvaćen sa 58 kila DROGE, trojica prodavali telefone koje su uzeli od migranata
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

BRZO PROVALJENI

POPADALI POLICAJCI: Jedan uhvaćen sa 58 kila DROGE, trojica prodavali telefone koje su uzeli od migranata

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u dve odvojene akcije uhapsili su policijske službenike J. B. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i S. P. (33), J. S. (36) i D. C. (42) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja.

Policija je, na izlazu sa autoputa kod Velike Plane, prilikom pregleda vozila „ford kuga“ kojim je upravljao osumnjičeni J. B. pronašla 58 kilograma marihuane, zapakovane u 47 paketa.

U drugoj akciji, policija je uhapsila S. P., J. S. i D. C. koji se terete da su, u septembru ove godine, koristili svoj službeni položaj i ovlašćenja prilikom postupanja prema migrantima i od njih oduzimali mobilne telefone i novac, o čemu nisu sačinjavali službene spise.

Kako se sumnja, mobilne telefone su potom prodavali.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.