Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalih mladića: Neiskustvo i brzina drugove zajedno odvelo u SMRT!
Petar i Aleksa, Foto: Facebook

Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalih mladića: Neiskustvo i brzina drugove zajedno odvelo u SMRT!

Kobna vožnja motorom u petak uveče je dvojicu tinejdžera Aleksu G. (17) iz kraljevačkog prigradskog naselja Ribnica i Petra N. (16) iz vrnjačkog sela Gračac, odvela u smrt

Objavljeno:

Tragična saobraćajna nesreća dogodila se na lokalnom putu u Gračacu kada su njih dvojica, vozeći se motorom "jamaha", kako se pretpostavlja, izgubili kontrolu nad dvotočkašem, sleteli u kanal kraj puta, udarili najpre u betonski mostić, a potom u obližnju metalnu kapiju. Na mestu udesa preminuo je Aleksa koji je upravljao motorom, dok je Petar povredama podlegao dva sata kasnije u kraljevačkoj bolnici.

Osim neutešnih roditelja i rođaka, za dvojicom nastradalih srednjoškolaca tuguju i njihovi prijatelji, brojni školski drugari i poznanici, ostavljajući potresne poruke na društvenim mrežama. Vršnjaci i na taj način žele da se oproste od Alekse i Petra.

- Bili su momci za primer koji nisu pravili nikakve probleme. Petar mi je školski drug i znam da je mnogo voleo motore i automobile. Ko je mogao i da pretpostavi da će baš na motoru i da prekine svoj mladi život. Svi smo potreseni - kaže jedan Petrov školski drug, takođe iz Gračaca.

Za razliku od njega, Aleksa G. do te kobne večeri nikada nije vozio motor. To nam je potvrdio i njegov stariji brat Aleksandar, dodajući da su mladići pozajmili motor od jednog drugara da se provozaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.