NEMA VIŠE MOG MALOG ANĐELA, MOJE MILE: Tuga i jecaji prolamaju se porodičnom kućom nastradale devojčice (4)
Foto: Dragan Kadić

PREVELIKA TUGA

NEMA VIŠE MOG MALOG ANĐELA, MOJE MILE: Tuga i jecaji prolamaju se porodičnom kućom nastradale devojčice (4)

Sokakom u Mataruškoj Banji kod Kraljeva gde se nalazi kuća porodice tragično nastradale četvorogodišnje Marte K. u nedelju kasno po podne odjekuju lelek i jauci.

Objavljeno:

Baka Radica neutešno plače za svojom unukom.

- Nema više mog malog anđela, moje mile devojčice... Bože, zašto mene nisi uzeo umesto nje... - glasno i gotovo nerazgovetno zapomaže baka, dok nam komšije objašnjavaju da nije u stanju da razgovara sa nama.

- Imajte razumevanja, pre sat vremena su joj javili za ovu tragediju. Izgubila je svoju mezimicu koju je prosto obožavala. Tuga i bol joj paraju srce - kaže jedna komšinica koja je došla da izjavi saučešće.

Prema njenim, i rečima ostalih komšija, devojčica je nedelju ujutro sa svojom majkom Danijelom, stricem i starijim bratom automobilom otputovala za Niš u posetu svom ocu koji se nalazi na odsluženju kazne u tamošnjem Kazneno-popravnom zavodu. Stravična nesreća koja je ovu porodicu zavila u crno, kako kažu, desila se prilikom njihovog povratka.

- To je sve što znam i što sam za ovo kratko vreme čula. Svi smo još u šoku. Prosto ne mogu da verujem - u neverici dodaje komšinica. - Marta je bila fino i vaspitano dete. Više je nećemo videti kako veselo trčkara skokakom. Velika tragedija ne samo za porodicu, već i za ovaj deo Mataruške Banje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.