UBICA NAMERNO IZAZVAO SUDAR, UBIO ČAĐU, PA UPERIO PIŠTOLJ KA ŽENAMA: Ispovst komšija o likvidaciji u Kaluđerici
Policija, ilustracija, Foto: Printscreen / Novosti

bolno

UBICA NAMERNO IZAZVAO SUDAR, UBIO ČAĐU, PA UPERIO PIŠTOLJ KA ŽENAMA: Ispovst komšija o likvidaciji u Kaluđerici

Komšija Dragana R. zatekao ga je kako leži krvav na zemlji i odmah pozvao pomoć

Objavljeno:

Ubica Dragana R. (61) iz Kaluđerice, koji je jutros likvidiran u ovom beogradskom naselju, svojim automobilom udario je Draganov kako bi ga naveo da izađe iz vozila, a potom ispalio jedan hitac iz pištolja koji ga je pogodio u glavu.

Komšija Dragana R. zatekao ga je kako leži krvav na zemlji i odmah pozvao pomoć. Ubica je, prema njegovim rečima, pre nego što je pobegao, pištolj uperio u komšinice koje su videle likvidaciju.

- To je bilo oko 8.15. Dragan je jutros otišao da odveze suprugu i dete na autobus i vraćao se sa Smederevskog puta. Čuo sam neki udarac, da se nešto dogodilo, istrčao sam i video sam da neko leži na zemlji i pomislio sam da je oboreni pešak. Kad sam video da je komšija i da je upucan, pozvao sam Hitnu pomoć - priča potreseni komšija.

On kaže da su zločinu prisustvovale dve komšinice, ispred čijih kuća se sve odigralo.

- Dok je još ubica bio tu, izletele su dve žene da vide šta se dešava. Ubica je, nakon što je upucao Dragana, pištolj uperio u njih, a onda je pobegao - kaže komšija, dodajući da hice najverovatnije nije čuo jer je kasnije saznao da je u zapaljenom automobilu koji je u međuvremenu pronađen u beogradskom naselju Mirijevo, pronađen pištolj sa prigušivačem.

Kako je ispričao, ubica je najpre izazvao sudar sa Draganovim vozilom kako bi ga naveo da izađe iz automobila, što je ovaj i učinio, a zatim ga je ubio.

- Dragan je otac petoro dece, a držao je jedan poznati restoran. Snaja mu je trudna i jutros je sa suprugom krenula na pregled, međutim vratili su se čim su čuli šta se dogodilo - kaže komšija.

Inače, kako nezvanično saznajemo Dragan R. je poreklom iz Crne Gore, a njegov sin Milutin R, takođe je poznat policiji. Ubijeni je dvaput osuđivan, a njegov sin je pre tri godine izašao iz zatvora gde je bio na robiji zbog ubistva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.