MILOŠU BIKOVIĆU ĆE PRESESTI ĐOGANIJEVI ZA CEO ŽIVOT! Lunini fanovi ga UBIŠE: Srušićemo ti projekat, uništićemo te!
Foto: Vlada Šporčić, Printscreen

AUUUH

MILOŠU BIKOVIĆU ĆE PRESESTI ĐOGANIJEVI ZA CEO ŽIVOT! Lunini fanovi ga UBIŠE: Srušićemo ti projekat, uništićemo te!

Nije mu lako.

Objavljeno:

Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani. Kako pojedini mediji navode, oni se navodno spremaju da mu zagorčaju život na svaki mogući način zato što je nehotice prozvao njihovog idola.

Naime, Miloša sa svih strana napadaju da njegova serija "Južni vetar", koja inače govori o opasnim momcima, daje loš primer omladini, te su ga osudili da nipošto nije trebalo da se bavi tom tematikom. Čak se i njegov brat monah složio sa tim da Miloš ne bi trebalo da radi serije i filmove o kriminogenom miljeu. Međutim, sve to je i te kako izrevoltiralo Bikovića, pa je sam sebi stao u odbranu.

foto: printscreen

On je izjavio da je rijaliti program najštetniji po omladinu kao i da njegova serija predstavlja isključivo umetnički izraz reditelja, scenariste, glumaca. Ali kada je to izjavio naišao je na osudu mnogih rijaliti-fanova, a posebno je isprovocirao obožavaoce Lune Đogani jer ona ima najviše fanova.

Drugim rečima, odmah nakon te Miloševe izjave Lunini fanovi su se udružili i počeli da pišu po forumima i društvenim mrežama sredeče poruke: -Srušićemo ti projekat. -Hakovaćemo ti sve stranice, što pljuješ rijaliti-zvezde kad te niko ne dira. -Nije trebalo to da radiš. -Naša armija je jaka. -lako ćemo te sabotirati na svakom koraku na mreži. - samo su neke od prozivki koje stižu Bikoviću ovih dana.

foto: Printscreen Instagram

- Miloš se ni kriv ni dužan našao na meti rijaliti-fanova. On nikada u usta nije uzeo ni Lunu niti bilo kog drugog rijaliti-igrača. S tim ni Luna nema nikakve veze, nikad devojka nije uzela Miloša u usta. I sama kaže da joj pojedini fanovi prave probleme, pa se to sada dešava i sa Milošem. Ali oboje ih kuliraju i znaju da protiv toga ne mogu da se bore - objasnio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.