DETALJI SU TAJNI, ALI POJEDINI SU ISPLIVALI: Ovo se desilo na suđenju Malčanskom berberinu zbog male Monike
Foto: Večernje Novosti

došli lekar, psiholog, svi

DETALJI SU TAJNI, ALI POJEDINI SU ISPLIVALI: Ovo se desilo na suđenju Malčanskom berberinu zbog male Monike

SASLUŠANjEM lekara Kliničkog centra Niš i veštaka psihologa Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, u Višem sudu u Nišu nastavljen je postupak protiv Ninoslava Jovanovića (47).

Objavljeno:

Muškarac poznat pod nadimkom "malčanski berberin" optužen je za zlostavljanje dvanaestogodišnje Monike K.

Na glavnom pretresu, koji je bio zatvoren za javnost, lekar se, kako nezvanično saznajemo, izjašnjavao o povredama koje je zadobila devojčica tokom višednevne otmice, dok je psiholog govorio o psihijatrijskom veštačenju optuženog.

Jovanović je u 10.55, u pratnji petorice zatvorskih čuvara, sa lisicama na rukama, sa zaštitnom maskom i vizirom uveden u zgradu suda. Zbog zaštite maloletne devojčice, detalji suđenja nisu poznati.

Pretres je pratila majka devojčice Aleksandra, ali po završetku, ni ona, ni njihov punomoćnik nisu želeli da daju izjave medijima.

- Znate da je sve zatvoreno za javnost - rekla je kratko advokatica koja zastupa devojčicu.

Aleksandra je novinarima ispred zgrade suda kratko rekla da nema više snage da bilo šta komentariše i da je sve ovo za njenu porodicu veoma mučno.

Nakon višečasovnog ispitivanja lekara Kliničkog centra i veštaka psihologa, ročište je završeno. Naredno je zakazano za 16. septembar.

Na prethodnom pretresu saslušani su veštaci neuropsihijatrijske struke, koji su obrazložili da je Ninoslav bio uračunljiv kada je počinio delo koje mu se stavlja na teret, što je on pokušao da ospori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.