Produžen pritvor muškarcu iz Sremskih Karlovaca: Silovao dete (9) na livadi, pa posle negirao krivicu!
Produžen pritvor osumljičenom za silovanje dečaka, Foto: Printscreen/Faceebook

DEČAK PROGOVORIO!

Produžen pritvor muškarcu iz Sremskih Karlovaca: Silovao dete (9) na livadi, pa posle negirao krivicu!

Prilikom privođenja, A. P. je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri

Objavljeno: 00:17h

Vanraspravno veće Višeg suda u Novom Sadu produžilo je pritvor meštaninu Sremskih Karlovaca A. P. (30), osumnjičenom za silovanje devetogodišnjeg dečaka.

On će iza rešetaka ostati do 23. avgusta da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali i da ne bi uznemirava javnost.

Tridesetogodišnjak, inače bliski rođak dečaka, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana. On ga je, kako se sumnja, odveo na jednu rođendansku proslavu u naselju Doka-Čerat u Sremskim Karlovcima, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro. Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se dete nije osećalo dobro, a onda ga je, dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao, posle čega ga je odveo kući.

Negirao krivicu

Prilikom privođenja, A. P. je, prema nezvaničnim saznanjima, tvrdio da je bio pijan i da se ne seća šta se te večeri, odnosno u noći između 14. i 15. juna, dešavalo na rođendanskom slavlju, na koje je sa sobom poveo i devetogodišnjaka.

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci, bilo sumnjivo. Dečak je, međutim, rekao da ga jako boli stomak, te su ga odveli kod lekara na pregled, na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan.

Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Mada otežano govori zbog problema sa sluhom, dečak je sposoban za komuniciranje i dao je iskaz o onome što mu se dogodilo.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.