RODITELJI SU SE SLOMILI KAD SU ČULI KO IM JE SILOVAO SINA: Horor detalji zlostavljanja deteta u Sremskim Karlovcima
Roditelji su primetili da sa dečakom nešto nije u redu, Foto: Profimedia

HOROR

RODITELJI SU SE SLOMILI KAD SU ČULI KO IM JE SILOVAO SINA: Horor detalji zlostavljanja deteta u Sremskim Karlovcima

A. P. (30) koji je danas uhapšen u Sremskim Karlovcima zbog sumnje da je silovao devetogodišnjeg dečaka na jednoj privatnoj zabavi, zapravo je ujak dečaka koji ga je na tu zabavu i odveo, saznaje "Blic".

Objavljeno:

Prema nezvaničnim informacijama, A. P. (30) je kobne večeri odveo dečaka na jednu rođendansku proslavu u Sremskim Karlovcima, u naselju Čerat i vratio ga oko četiri sata ujutru kući.

Roditelji su primetili da sa dečakom nešto nije u redu i odveli su ga kod lekara gde je pregledom utvrđeno da je silovan, posle čega je zadržan na lečenju. Razgovor sa dečakom je obavljen u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i roditelja, ali budući da dete ima problema u govoru i da je nagluv, prošlo je određeno vreme dok se nisu složile kockice i utvrdilo da je osumnjičeni zapravo njegov ujak - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

U naselju Čerat i dalje u neverici pričaju o pomenutom događaju i ne mogu da veruju da je tako nešto zadesilo njihovog malog komšiju.

Potpuno smo zatečeni i ne znamo ni šta da mislimo. Užasno je da se to dogodi bilo kome, a kamoli jednom detetu - komentarisali su žitelji naselja Čerat, uz napomenu da ne pamte da se ovako nešto u njihovom komšiluku do sada događalo.

Dečakov otac, kako smo ranije pisali, nije želeo da priča o ovom strašnom događaju odmahujući glavom u neverici.

Još smo zbunjeni i zatečeni. Najbitnije je da se moj sin oseća dobro. Ne želim da pričam o slučaju dokle god policija ne uhapsi počinioca što se nadam da će biti uskoro - kratak je bio otac nesrećnog dečaka.

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.