SAZNAO JE STRAVIČNE VESTI! Ovo je otac male Klare čije je telo izvučeno iz Lima (FOTO)
Dragan I., Foto: Facebook

STRAŠNA NESREĆA

SAZNAO JE STRAVIČNE VESTI! Ovo je otac male Klare čije je telo izvučeno iz Lima (FOTO)

Nesrećni otac Dragan I. je saznao jezive vesti, dok je supruga iz Pančeva odmah krenula put Prijepolja gde se sve odvilo

Objavljeno:

U Teškoj nesreći kod Prijepolja, kada je auto sleteo u Lim, uspeli su da se spasu otac i sin, dok je telo devojčice Klare (11) pronađeno u vodi.

To je utvrđeno nakon što se saobraćajka dogodila u četvrtak u 22 sata.

Nesrećni otac Dragan I. je saznao jezive vesti, dok je supruga iz Pančeva odmah krenula put Prijepolja gde se sve odvilo.

Dragan I. je vlasnik ugostiteljske radnje iz Pančeva koja nesmetano radi, dok zaposleni ne daju nikakve informacije.

foto: Facebook

Podsetimo, M.O, vozač kamiona, naišao je samo nekoliko minuta pošto se dogodio težak udes.

- Kako je bila noć u jednom momentu sam video siluetu deteta u puzećem položaju. Čuo sam kako plače. Došao sam do njega, pitao ga šta se dešava - počinje priču vidno potresen vozač M.O.

foto: Rina

- Moj tata je dole, moja sestra je u vodi. Bože, molim te, spasi moju sestru. Neću da izgubim sestru, ponavljao je dečak, kroz jecaj. Pokušavao sam da ga smirim. Odeća mu je bila skroz mokra. Skinuo sam mu majicu i čarape, doneo peškir iz kamiona, kako bih ga obrisao. Ljudi koji su bili u blizini doneli su mu suvu majicu, da obuče - kaže vozač kamiona.

- Prizor je bio jeziv, zaledila mi se krvi u žilama kada sam prošao putem i video šta se desilo - rekao je komšija nakon stravične nesreće.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.