OVO SU PRVI SNIMCI S MESTA NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Ovde je auto sa ocem i dvoje dece sleteo u Lim (FOTO) (VIDEO)
Prvi snimci sa mesta teške nesreće, Foto: Rina

RONIOCI ŽANDARMERIJE NA LICU MESTA

OVO SU PRVI SNIMCI S MESTA NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Ovde je auto sa ocem i dvoje dece sleteo u Lim (FOTO) (VIDEO)

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, oba deteta su mlađeg školskog uzrasta - devojčica 7 godina

Objavljeno:

Devojčica ispala iz auta, za njom se intenzivno traga. Otac i sin se spasli i izašli na obalu.

Porodica iz Pančeva, kojoj se sinoć oko 22 časa dogodila teška nesreća kod Prijepolja - kada je otac sa dvoje dece kolima sleteo u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

foto: Rina

U prvi mah je bilo javljeno da je reč o ocu i dva sina međutim prema najnovijim saznanjima reč je o ocu, sinu i ćerkici. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, oba deteta su mlađeg školskog uzrasta - devojčica 7 godina.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac je sa decom juče rešio da ode do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Auto je sa ocem i decom sleteo u Lim. Otac i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim detetom se i dalje intenzivno traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz Lima. Paralelno traje i potraga za drugim detetom.

1 / 3 Foto: Rina

Devojčica ispala iz auta, za njom se intenzivno traga

Pripadnici Žandarmerije i Vatrogasno - spasilačke jedinice i jutros tragaju za detetom koje je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći ispalo iz vozila u kome se nalazilo sa svojim ocem i bratom.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22 časa kada je vozilo marke BMW pančevačkih registarskih oznaka kod mesta Drenova sletelo u reku Lim. Kako agencija RINA nezvanično saznaje, reč je o devojčici koja ima 7 godina.

Otac i jedno dete uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na obalu, dok se za drugim detetom traga. Inače, porodica je bila na odmoru na Zlataru odakle je otišla za Prijepolje, nesreća se dogodila u povratku.

(Espreso.co.rs / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.