CRNI DAN I NOĆ U SRBIJI, KAKAVI SE NE PAMTE: Teške saobraćajne nesreće, poginulo čak 8 ljudi
Saobraćajne nesreće, ilustracija, Foto: Printscreen / 24 sata.hr

crne tačke

CRNI DAN I NOĆ U SRBIJI, KAKAVI SE NE PAMTE: Teške saobraćajne nesreće, poginulo čak 8 ljudi

Jedan prešak K.N (88) je juče oko pola devet ujutru preminuo u mestu Ribari na putu Loznica-Šabac kada ga je udario vozač automobila "Fiat doblo" preneli su mediji.

Objavljeno:

U proteklih 24 sata osmoro ljudi stradalo je u saobraćajnim nezgodama širom Srbije.

U Novom Pazaru sudarila su se dva vozila i poginule su četiri osobe. U Srbiji je poginulo još dvoje motorciklista a i dva pešaka. Nesreća koja se poslednja dogodila bila je ona od jutros oko 9.30 časova.

Pogibija četiri osobe kod mesta Lukare

U prigradskom mestu Lukare blizu Novog Pazara, u udesu je na licu mesta preminulo troje osoba. Kako mediji izveštavaju, poginula je osoba koja je upravljala Audijem A6 i dve osobe iz vozila marke Opel

Kako se navodi, preminula je i četvrta osoba u međuvremenu.

Jedan vozač motocikla Nemanja S. (17) poginuo je u selu Miroč a drugi u Riđakama.

- Došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su teško povređena dva mladića, a jedan od njih preminuo je u ZC Kladovo od posledica zadobijenih povreda - potvrđeno je u PU Bor.

Nemanjin motocikl sleteo je s puta. Mladić je poginuo na licu mesta, a Nenad R. (18) koji je bio uz njega, ima teške povrede- prenose mediji.

U mestu Riđake je jutros oko 9 časova poginuo motociklista, kada se, kako piše Blic dogodio sudar automobila i motocikla na putu Šabac-Valjevo.

Stradali pešaci

Jedan prešak K.N (88) je juče oko pola devet ujutru preminuo u mestu Ribari na putu Loznica-Šabac kada ga je udario vozač automobila "Fiat doblo" preneli su mediji. On je od težine povreda preminuo na licu mesta.

Oko pola deset ujutru u Nišu je stradao pešak, kada ga je udario automobil na Bulevaru Nemanjića, kod TC Zona 3, blizu pijace Boško Buha.

On je van pešačkog prelaza prelazio ulicu, onda je naletela škoda, registarskih tablica iz Aranđelovca koju je vozio Nišlija.

Kako samo već pisali, pešak je prelazio ulicu van obeleženog pešačkog prelaza, naletela je škoda, aranđelovačkih registarskih tablica, kojom je upravljao Nišlija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.