OBIČAN PUNJAČ IDE U ZABORAV: Napunite telefon duplo brže nego ikada pre sa ovim univerzalnim magnetnim kablom!
Magnetni kabl, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

OBIČAN PUNJAČ IDE U ZABORAV: Napunite telefon duplo brže nego ikada pre sa ovim univerzalnim magnetnim kablom!

Međutim, sve to jako troši bateriju, još ako je telefon stariji, ta baterija se troši duplo brže nego pre

Objavljeno: 14:58h

Mobilni telefon postao je obavezna stvarčica bez koje ne možemo da zamislimo dan. Pored osnovne fukncije javljanja i zvanja sada pruža mnoštvo drugih mogućnosti i aplikacija koje su nam potrebne za lakše funkcionisanje. Međutim, sve to jako troši bateriju, još ako je telefon stariji, ta baterija se troši duplo brže nego pre.

Upravo iz tog razloga, magnetni usb kabl ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

foto: Promo

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije), a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od samo 1.390 rsd.

* Dostava je besplatna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.