VEŠTACI OTKRIVAJU ZAŠTO SU TELEFONI MARJANOVIĆA BILI UGAŠENI U VREME UBISTVA: Šokantan preokret u istrazi!
Jelena Marjanović, Foto: Printscreen / Facebook

OVO JE RAZLOG

VEŠTACI OTKRIVAJU ZAŠTO SU TELEFONI MARJANOVIĆA BILI UGAŠENI U VREME UBISTVA: Šokantan preokret u istrazi!

Veštaci telekomunikacione struke trebalo bi da reše misteriju mobilnih telefona članova porodice Marjanović, za koje su bazne stanice navodno pokazale da su bili isključeni u vreme zločina

Objavljeno:

Pred beogradskim Višim sudom za petak je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović (33). Na ovom ročištu veštaci telekomnukacione struke treba da razjasne šta se dešavalo sa mobilnim telefonima Marjanovića kobnog dana.

Veštaci telekomunikacione struke trebalo bi da reše misteriju mobilnih telefona članova porodice Marjanović, za koje su bazne stanice navodno pokazale da su bili isključeni u vreme zločina.

Na prethodnom ročištu sudski veštaci govorili su o povredama koje je Jelena zadobila neposredno pre smrti, ali i da je trpela velike bolove i strah, kao i da su rane koje je imala na telu mahom zaživotne

- Sa sigurnošću tvrdim da je mesto na kom je pronađena mesto na kom je zadobila povrede. Takođe, mogu da kažem i da joj odeća nije presvlačena - rekao je veštak Zoran Stanković.

On je naveo i da je ubica najverovatnije desnoruk, te da je imao jake emocije poput ljutnje, besa ili ljubavi prema Jeleni. Objasnio je da povrede na pevačicinom telu ukazuju da je pokušala da se odbrani od napadača, te da je ubijena sa osam udaraca u glavu nepoznatim predmetom.

- Tragovi koje je oružje ostavilo na Jeleninom telu nisu isti. Neki tragovi su u obliku slova L, a neki u obliku slova B. Ne isključujem mogućnost da su bila dva oružja i dva napadač, ali ni da je jedno oružje imalo dve razlićite strane - rekao je on.

Sudski veštak Milan Kunjadić opisao je da je Jelena najverovatnije trčala i bežeći od napadača izgubila desnu patiku, mobilni telefon i gumicu za kosu, pre nego su joj udarci zadati.

Prethodno su o Jeleninom životu u kući Marjanovića govorila je Jelenina tetka, Ljubica Marković, rekavši da je sestričinu viđala periodično, jer Jelena "nije imala mogućnosti da provede više vremena s njom jer su je Marjanovići stalno zvali na telefon da ide da završava obaveze za njih".

- Žalila se da ne može više da izdrži jer mora da brine o svima njima i o bolesnoj majci. Žalila se na sve Marjanoviće osim na Zorana - ispričala je Ljubica na sudu.

Ljubica je ispričala da je tog dana otišla da vidi Janu, Jeleninu i Zoranovu ćerku, i da je to bio prvi put da je ušla u kuću Marjanovića iako je njena sestričina godinama bila deo njihove porodice.

- Jana me je pogledala i rekla mi da je "mama nestala u travi" - ispričala je Ljubica danas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.