DOKTOR ZORAN BEZ REČI UBIO RODITELJE, a sada je otkriven MOTIV OVOG KRVAVOG PIRA
Jezivo ubistvo dogodilo se oko osam časova ujutru, Foto: Printscreen/RTV Pink

JEZIVO

DOKTOR ZORAN BEZ REČI UBIO RODITELJE, a sada je otkriven MOTIV OVOG KRVAVOG PIRA

Jezivo ubistvo dogodilo se oko osam časova ujutru

Objavljeno:

Novosadski lekar Zoran Kamatović (48) u subotu je u vikendici u naselju Doka kod Sremskih Karlovaca iz lovačke puške ubio svog oca Ljubodraga (77) i majku Gordanu (66). Osumnjičeni je nakon kraće svađe roditeljima pucao u glave jer oni nisu hteli da prodaju vikendicu i daju mu pola novca.

Jezivo ubistvo dogodilo se oko osam časova ujutru, a tela supružnika Ljubodraga i Gordane pronašao je četiri sata kasnije njihov prvi komšija.

Pucao iz "dvocevke"

Prema rečima našeg izvora iz istrage, u prvom trenutku se mislilo da je reč o ubistvu i samoubistvu, međutim, ubrzo je otkriveno da je ubica zapravo Zoran Kamatović.

foto: Printskrin Facebook

- Zoran je radio u jednoj privatnoj novosadskoj ambulanti, ali je pre izvesnog vremena ostao bez posla. Budući da je od završetka Medicinskog fakulteta u Novom Sadu stalno imao probleme da nađe posao, Zoran je upao u finansijske poteškoće. Zbog toga je duže vreme nagovarao roditelje Ljubodraga i Gordanu da prodaju vikendicu u naselju Doka - rekao je naš sagovornik i dodao: - Kobnog jutra Zoran se po ko zna koji put posvađao sa ocem Ljubodragom oko kuće. Trenutak pre nego što će se otac i sin potući, u svađu se umešala majka Gordana, koja je uspela da smiri situaciju. Zoran je otišao u sobu i sve je izgledalo kao da će se na svađi i završiti.

Ipak, osumnjičeni se ubrzo vratio sa lovačkom "dvocevkom" i bez reči pucao u glave roditeljima. Nesrećni ljudi su na mestu preminuli, a Zoran se spakovao i otišao u stan u Sremskim Karlovcima, koji su mu u nasledstvo ostavili otac i majka.

Upravo u tom stanu su inspektori pronašli Zorana i uhapsili ga, a on je ubrzo priznao da je ubio Ljubodraga i Gordanu.

Meštani u šoku

Meštani naselja Doka kažu da je Zoran u poslednje vreme bio vidno nervozan. - Znam ga kao mirnog momka. Dugo je studirao i posle je imao probleme da nađe posao. U poslednje vreme je bio stalno nervozan, verovatno iz materijalnih razloga - kaže jedan od meštana.

S druge strane, komšije imaju samo reči hvale za ubijene Ljubodraga i Gordanu. - Bili su u penziji, ali su radili malo oko voćnjaka i bašte u Doki. Oni su Zoranu ostavili stan i praktično prešli da žive u vikendici. Svađa je, koliko sam čuo, izbila jer je Zoran tražio da prodaju tu kuću i da deo novca daju njemu, a da za drugi deo para kupe neki jeftin stan i u njemu žive - kaže naši sagovornici.

Pomagao za vreme poplava

Zoran Kamatović u javnosti se pojavio 2014. godine, kada je za vreme poplava koje su tada pogodile Srbiju kao lekar tri nedelje volontirao u selu Radevina. - Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova - izjavio je tada Zoran, navodi Informer.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.