SLIKE VIKENDICE U KOJOJ JE ZORAN UBIO RODITELJE LEDE KRV U ŽILAMA: Nakon ubistva uradio je ovo! (FOTO)
ilustracija, Foto: PINK Printscreen

jezivo

SLIKE VIKENDICE U KOJOJ JE ZORAN UBIO RODITELJE LEDE KRV U ŽILAMA: Nakon ubistva uradio je ovo! (FOTO)

U Sremskim Karlovcima jutros se oko osam sati dogodilo dvostruko ubistvo

Objavljeno:

Lekar Zoran K., star 48 godina, osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najpre oca Ljubodraga (77) sa kojim se posvađao, a potom i majku, Gordanu (66) koja se umešala u svađu.

Zločin se dogodio u vikendici nedaleko od naselja Doka u Sremskim Karlovcima, a prema prvim informacijama do kojih smo došli od izvora bliskih policiji, ubistvo se dogodilo nakon svađe oko prodaje vikendice.

U raspravu su prvo ušli otac i sin, a zatim se umešala i majka. Tada je došlo do pucnjave.

Telo supružnika u lokvi pronašao je komšija, koji je i pozvao policiju, a osumnjičeni Zoran uhapšen je oko 15 sati u svom stanu u Sremskim Karlovcima.

Policija, po nalogu višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, nastavlja da radi na rasvetljavanju svih okolnosti ove tragedije.

Komšije su, kako su preneli beogradski mediji, šokirane zločinom, budući da je Zoran bio čovek za primer, te da nije bilo naznaka da bi verbalni sukob mogao da eskalira na ovaj način.

foto: PINK Printscreen

- Ne možemo da verujemo da je digao ruke na njih dvoje. Bio je dečko za primer. Završio je Medicinski fakultet i dosta dugo živeo sa roditeljima. Kada je odlučio da se osamostali, iznajmio je stan u Novom Sadu, a roditelji, posebno majka trudili su se da mu pomognu u opremanju - pričaju poznanici ove porodice iz Sremskih Karlovaca.

foto: PINK Printscreen

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.