U SUDOPERI JEDNE KUĆE U ARANĐELOVCU POLICIJA JE NAŠLA PAKETIĆ: Odmah su uhapsili njih dvojicu
Policija, Foto: Dado Đilas

hapšenje

U SUDOPERI JEDNE KUĆE U ARANĐELOVCU POLICIJA JE NAŠLA PAKETIĆ: Odmah su uhapsili njih dvojicu

Policija je u vozilu ''reno klio'', u kom su bili 43-godišnji i 30-godišnji muškarac pronašla dva paketića marihuane

Objavljeno:

Policija je u Kragujevcu uhapsila je L. Đ. (23) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je protiv dvojice muškarca starosti 43 i 30 godina iz Kragujevca, osumnjičenih za neovlašćeno držanje opojnih droga podneta krivična prijava.

Policija je u vozilu ''reno klio'', u kom su bili 43-godišnji i 30-godišnji muškarac pronašla dva paketića marihuane, koje je L. Đ., kako se sumnja, prethodno prodao 30-dišnjaku, saopšteno je iz MUP-a. Osumnjičenom L. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Takođe, policija je u Kragujevcu, u dve odvojene akcije, uhapsila B. K. (44) i M.V. iz okoline Topole, dok će M.V. (34) iz Aranđelovca podneti krivičnu prijavu, saopšteno je iz MUP-a. Policija je kod M. V. kog je zatekla na ulici u okolini Topole pronašla paketić sa oko 3 grama heroina koji je, kako se sumnja kupio od B. K. U drugoj akciji, prilikom pretresa kuće u kojoj boravi M. V. na području Aranđelovca, policija je u sudoperi pronašla paketić sa oko 2 grama heroina. Osumnjičenima B. K. i M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dok će M. V. iz Aranđelovca, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.