NA GROB JELENE MARJANOVIĆ DANAS JE DOŠAO ZORAN: Seo je preko puta spomenika i uradio OVU STVAR
Porodica je na groblje pristigla oko 11 sati, Foto: Nebojša Mandić

GODIŠNJICA SMRTI

NA GROB JELENE MARJANOVIĆ DANAS JE DOŠAO ZORAN: Seo je preko puta spomenika i uradio OVU STVAR

Porodica je na groblje pristigla oko 11 sati

Objavljeno:

Pomen Jeleni Marjanović (33), pevačici "Granda", koja je 2. aprila pre četiri godine brutalno ubijena na nasipu u Crvenki kod Borče, održan je danas na groblju Zbeg u Borči.

Pomenu su, kako je Kurir preneo, prisustvovali njen suprug Zoran Marjanović (42), njegov sin iz prvog braka Uroš i Marjanovićeva kuma Vera Vukomanović (62).

Porodica je na groblje pristigla oko 11 sati, a Zoran Marjanović je, s maskom na licu, prvi prišao grobu ubijene supruge. On je najpre položio cveće na Jelenin grob, a potom je prislonio ruku na spomenik i poljubio njenu sliku, piše ovaj portal.

Posle toga, Marjanović je seo na klupu nasrpam spomenika i tu proveo nekoliko minuta ćutajući i gledajući sliku ubijene supruge.

Ubrzo su mu se pridružili sin Uroš i kuma Vera, koji su takođe položili cveće na Jelenin grob. Zajedno su sačekali sveštenika, koga je kuma Vera pozdravila rečenicom: "Bog Vam pomogao". Sveštenik je potom izgovorio molitvu, a nakon toga usledilo je posluženje žitom.

Po odlasku sveštenika, porodica je ostala još nekoliko minuta na groblju, a kuma Vera je naposletku poljubila Jeleninu sliku i svi su potom otišli.

Kurir podseća da je Zoran Marjanović zasad jedini protiv koga se vodi sudski postupak za ubistvo Jelene Marjanović i on ishod tog postupka čeka na slobodi. Upravo je on organizovao današnji pomen za pokojnu suprugu. Pre dva dana rekao je za Kurir da će ove godine na groblje izaći sam zbog vanrednog stanja i koronavirusa, ali su mu se ipak pridružili sin Uroš i kuma Vera.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.