PIJANI POP IZ NIŠA PRETUKAO POPADIJU! Odmah su ga odveli na mesto KOJE JE ZA NJEGA NAJGORE
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

strašno

PIJANI POP IZ NIŠA PRETUKAO POPADIJU! Odmah su ga odveli na mesto KOJE JE ZA NJEGA NAJGORE

Sveštenik je odveden pravo u specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kod Niša na lečenje, jer se sumnja da ima problema sa zavisnošću od alkohola

Objavljeno: 14:30h

Policija je uhapsila sveštenika starog 48 godina iz okoline Niša zbog sumnje da je sinoć oko 23 časa pijan pretukao suprugu (42) u porodičnoj kući, saznaje “Blic”.

Sveštenik je odveden pravo u specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kod Niša na lečenje, jer se sumnja da ima problema sa zavisnošću od alkohola.

- Incident se desio sinoć oko 23 časa. Sveštenik je pod dejstvom alkohola supruzi zadao više udaraca šakom u glavu. Ona nije teže povređena ali je imala vidljive povrede na licu u vidu crvenila. On je u poslednje vreme dosta pio prema nezvaničnim informacijama a nakon dolaska policija odeden je pravo u specijalnu bolnicu u Gornjoj Toponici na lečenje - kaže izvor.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kažu da će po otpuštanju sa lečenja biti odlučeno o daljem toku postupka.

- On je zadržan na lečenju u Gornjoj Toponici jer je bio u alkoholisanom stanju. Postoji sumnja da ima problema sa alkoholom zbog čega je upućen na lečenje. Po izlasku sa lečenja biće doneta odluka o daljem toku postupka a policija će izvršiti procenu rizika radi sprovođenja drugih mera, kažu u OJT Niš.

U 2014. godini protiv sveštenika je podnošena prijava za nasilje u porodici, koja je odbačena jer njegova supruga nije želela da svedoči o nasilju.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.