BOJANE, DRUŽE, NISAM SLUTIO DA SI TO TI Potresna poruka prijatelja vozača autobusa koji je stradao u udesu U ZEMUNU
Foto: Espreso

tuga

BOJANE, DRUŽE, NISAM SLUTIO DA SI TO TI Potresna poruka prijatelja vozača autobusa koji je stradao u udesu U ZEMUNU

Mladi vozač preminuo je na licu mesta

Objavljeno:

U stravičnoj nesreći koja se dogodila jutos u Zemunu, na licu mesta poginuo je mladi vozač autobusa Bojan Perać.

Šok, neverica i tužne oproštajne poruke dan ređaju se na društveni mrežama. Među njima izdvaja se potresna poruka Bojanovog prijatelja iz detinjstva, koji je ispričao da je prošao pored lica mesta ne znajući da je stradao njegov drug.

1 / 1 Foto: espreso

Saopštili su mi da se desila velika nesreća i da je jedan vozač nastradao. Samo sam rekao: "Bože, neka mu je laka zemlja". Ni slutio nisam da si to ti, brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne, srednje..Jutros rano krećem na posao. Samo dve stanice od moje vidim policija juri, hitna pomoć, vatrogasci.. Nešto se strašno desilo. Prema meni ide patrola, staje i saopštava da se desila velika nesreća i da je vozač nastradao. Samo sam rekao "Bože, neka mu je laka zemlja" - napisao je Bojanov prijatelj.

- Ni slutio nisam da si to ti brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne, iz srednje.... S kim ću sad ruke da obaram, da se nadjačavamo kao nekad... E, moj plavi, sećam se ko sad: ulazim u Hemijsku školu, zadnja klupa, sedamo zajedno i kreće smeh do suza, obaranje ruku... Bio si i ostao najjači, ljubi te brat, neka ti je laka zemlja - napisao je Bojanov drugar.

Povređene još tri osobe, od kojih je jedna njegov kolega iz drugog autobusa.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva autobusa i jedan automobil, koji je najverovatnije izazvao nesreću.

1 / 1 Foto: espreso

Podsećanja radi, beogradska policija uhapsila je A. R. (22) zbog sumnje da je izazvao nesreću, a tereti se da je dolaskom do raskrsnice Tršćanske i Cara Dušana nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu, već je nastavio da vozi i sudario se sa jednim autobusom.

Od jačine udara autobus je odbačen u levu stranu i direktno se sudario sa drugim autobusom koji je išao iz suprotnog smera.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.