MISTERIJA SMRTI BOGATE PENZIONERKE U BEOGRADU! Desanka jutros nađena mrtva u stanu, a jedna stvar nikome nije jasna
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

UŽAS

MISTERIJA SMRTI BOGATE PENZIONERKE U BEOGRADU! Desanka jutros nađena mrtva u stanu, a jedna stvar nikome nije jasna

Ne zna se šta je uzrok požara

Objavljeno: 20:03h

Desanka M. stradala je noćas u požaru koji je izbio u njenom stanu u naselju Filmski grad u Beogradu. U stanu preminule žene nađena je veća količina novca.

Prema pričanju komšija, Desanka je bila devizna penzionerka, godinama živela sama i niko joj nije dolazio u posetu.

- Nije bila preterano druželjubiva, više bi se moglo reći da je bila neprijateljski nastrojena prema svima. Nikada nismo videli bilo koga da joj dolazi u posetu, ne znamo da li negde ima dece ili rodbine - priča komšija i dodaje da je Desanka juče popodne izašla iz bolnice.

Videli smo kako ju je ekipa medicinara dovezla u stan nakon što je povredila nogu. Ne znamo šta se desilo noćas niti šta je izazvalo požar - kažu komšije.

Kako se može videti, policija je zapetačila vrata stana, a prema našim nezvaničnim saznanjima, za sada se ovaj slučaj ne smatra sumnjivim.

Novosti su prenele da se jutros pojavila mlađa žena, koja se predstavila kao njena unuka, koju niko od Desankinih komšija nikada ranije nije video i rekla je da ju je ona zaključala i odnela ključ sa sobom, a jutros je došla da joj donese burek za doručak i saznala za tragediju.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.