BRUTALNA LIKVIDACIJA ŠKALJARACA TRESE SVET! Amerikanci na slučaju, 3 službe traže UBICE DEDOVIĆA I STAMATOVIĆA
Amerikanci na slučaju, Foto: News1, Daktilo

DA LI ĆE UBICE BITI PRONAĐENE?

BRUTALNA LIKVIDACIJA ŠKALJARACA TRESE SVET! Amerikanci na slučaju, 3 službe traže UBICE DEDOVIĆA I STAMATOVIĆA

Dedović je sahranjen na grobulju Vrbice u Dobroti, a na večni počinak su ga ispratili brojni prijatelji i rodbina

Objavljeno:

Za istragu ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini sada su zainteresovani i agenti američke agencije Homeland Security Investigations (HSI).

Za sada, nikakve nove informacije o napadačima, motivima ili nalogodavcima nisu objavljene, a u međuvremenu Dedović je sahranjen u Dobroti, pod budnim okom velikog broja policajaca.

Dedović je sahranjen na grobulju Vrbice u Dobroti, a na večni počinak su ga ispratili brojni prijatelji i rodbina.

Na prilaznom, trećem putu ka groblju, kako prenose crnogorski mediji, službenici policije nadzirali su saobraćaj i sporadično zaustavljali vozila. Pored kovčega u kapeli su sve vreme stajali članovi Dedovićeve uže porodice i primali saučešće, a okolinu su pokrivali brojni pripadnici policije.

Istovremeno, grčki agenti pokušavaju da rasvetle zločin koji se 19. januara odigrao u jednom restoranu 10 kilometara od Atine, kada su Dedović i Stamatović večerali u društvu porodica.

Osim fotografije četiri muškarca za koja se veruje da su pucači, snimljene nadzornom kamerom, i nagađanja da bi motiv mogao da se krije u nesreščišćenim računima kavačkog i škaljarskog klana, tamošnja policija nije uspela da dođe ni do jedne informacije o slučaju.

Zbog toga grčke vlasti traže pomoć od kolega iz Srbije, upoznatih sa ratom dve kriminalne grupe iz Crne Gore, a posebno interesantno je da su za istragu zainteresovani i agenti američke agencije Homeland Security Investigations.

Do ovoga je došlo kada je obelodanjeno da je Dedović potencijalno povezan sa najvećom zaplenom kokaina u istoriji Amerike, u Filadelfiji juna prošle godine.

Sumnja se da je Dedović direkno odgovoran za gubitak skoro 20 tona droge koju su crnogorski pomorci na teretnjaku MSC Gajan pokušali da prošvercuju.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.