RASVETLJENO UBISTVO DEJANA ILIĆA (48) IZ BEOGRADA Ubio profesora, pa sebe ispred Skupštine!
Pripadnici MUP-a rasvetlili su ubistvo profesora fizičkog vaspitanja Dejana Ilića (48) iz Beograda, Foto: Espreso.co.rs

novi detalji

RASVETLJENO UBISTVO DEJANA ILIĆA (48) IZ BEOGRADA Ubio profesora, pa sebe ispred Skupštine!

Šever je preksinoć oko 19 sati pucao sebi u usta ispred Skupštine Srbije

Objavljeno:

Pripadnici MUP-a rasvetlili su ubistvo profesora fizičkog vaspitanja Dejana Ilića (48) iz Beograda, čije je telo pronađeno juče na području Stare Pazove. Utvrđeno je da je ubistvo počinio Vlastimir Šever (42) iz Stare Pazove hicima iz pištolja, kojim je preksinoć oko 18.40 izvršio samoubistvo ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Leš je pronađen kako pluta u Gajićevoj bari, južno od Stare Pazove.

- Balističkim veštačenjem pištolja, utvrđeno je da je Ilića ubio Šever hicima iz istog pištolja kojim je izvršio samoubistvo. Daljom istragom utvrdiće se motiv - kaže izvor „Alo!“.

Naime telo su pronašli prolaznici, koji su odmah obavestili policiju. Prilikom uviđaja je ustanovljeno da leš ima ranu na glavi, i to od metka.

Sumnja se da je Ilić dan ranije dovezen na tu lokaciju, pa onda likvidiran. Navodno se za njim još tragalo od četvrtka.

Šever je preksinoć oko 19 sati pucao sebi u usta ispred Skupštine Srbije. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.Policija je kod Vlastimira pronašla i oproštajno pismo u kojem je kao razloge samoubistva naveo privatne probleme.

On je navodno bio višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine, u zajedničkoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Svetlanom D. zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja. Navodno, on se već neko vreme krio na području grada Beograda zbog dugova.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.