TRANSVESTIT IZ NOVOG SADA UBIO JE DEČKA MARKA (24): Nastavlja mu se suđenje za SVIREPI ZLOČIN, IZBO GA JE 4 PUTA
Nastavlja mu se suđenje za SVIREPI ZLOČIN, Foto: Daktilo

UBIO LJUBAVNIKA

TRANSVESTIT IZ NOVOG SADA UBIO JE DEČKA MARKA (24): Nastavlja mu se suđenje za SVIREPI ZLOČIN, IZBO GA JE 4 PUTA

Nesrećni mladić uboden je nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici, ispred kuće.

Objavljeno: 14:27h

U višem sudu u Beogradu danas će biti nastavljeno suđenje tranvestitu Goranu Abdulovu (35), optuženom za ubistvo bivšeg dečka, Marka Radovića (24).

Stravično ubistvo Marka Radovića, koji je iz Nevesinja došao u Beograd kako bi studirao, dogodilo se 7. jula 2018. godine u stanu u Zemunu u kojem je mladić živeo kao podstanar. Nesrećni mladić uboden je nožem četiri puta, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici, ispred kuće.

Dan kasnije, zbog njegovog ubistva uhapšen je transvestit iz Železnika Goran Abdulov, poznat kao Jovana Transica, sa kojim je mladić mesecima bio u emotivnoj vezi.

Suđenje u slučaju ovog ubistva počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu iznošenjem odbrane okrivljenog Abdulova kojem se na teret stavlja krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena zatvorska kazna do 15 godina.

Ovaj muškarac, ispričao je sudu, kakav je odnos imao sa ubijenim Radovićem, a kako je tokom izlaganja rekao predsednik sudskog veća, njegov iskaz po važnim stvarima odstupao je od prvobitnog, datog u tužilaštvu 48 sati nakon privođenja. Abdulov je sada za sve okrivio Radulovića, a išao je toliko daleko da je rekao i da se "sam ubo na nož".

Podsećanja radi Optuženi je u prvom iskazu rekao da je Marka ubo nožem tri puta, te i da je nesrećni mladić istrčao iz stana dozivajući pomoć.

Međutim izjavama, koje je menjao svakomalo, sebe je pokušavao da prikaže kao žrtvu, a od ubijenog Radovića nasilnika. Kako je kazao pred sudom, on se sa Radovićem upoznao 2015. godine preko aplikacije "Badu".

(Espreso. rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.