NOVI DETALJI OTMICE NA BEŽANIJI! Grupa mladića je otela Nenada u 6 ujutru ZBOG SATA I 500 EVRA
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

UŽASNO

NOVI DETALJI OTMICE NA BEŽANIJI! Grupa mladića je otela Nenada u 6 ujutru ZBOG SATA I 500 EVRA

Policajci su za nepun minut uhapsili osumnjičene, koji su odmah privedeni

Objavljeno:

Luku P. (20), Kristijana M. (18) i maloletnog F. M. (17) uhapsila je policija na Božić, zbog sumnje da su na Badnji dan oteli Nenada A. (21) i naneli mu lake povrede. Nenad je otet jer je navodno maloletniku osumnjičenom za otmicu bio dužan 500 evra, a Kristijanu navodno oko 250 evra zbog navodnog oštećenja ručnog sata.

Osumnjičeni za otmicu i žrtva se odranije poznaju i nekada su se družili. Navodno je Nenad poslovao sa svojim otmičarima i za neku robu je maloletniku ostao dužan. Ujedno, Nenad je navodno od Kristijana uzeo sat u nameri da ga proda. Međutim, u tome nije uspeo jer ga je navodno malo oštetio, pa mu ga je vratio. Nezadovoljan tim postupkom, osumnjičeni je od Nenada zahtevao da mu nadoknadi gubitak.

- Osumnjičeni je počeo da vrši pritisak na Nenada, a u tome mu se priključio i maloletni F. M., koji je tvrdio da je žrtva i njemu ostala dužna. Zajedno su počeli da vrše pritisak, ali Nenad im je u početku navodno govorio da će sve biti regulisano, da bi kasnije promenio ploču i rekao da im ništa ne duguje. Tada su otmičari skovali plan da iznude novac. Dogovor je pao da sa Lukom odu na Bežanijsku kosu, gde Nenad živi.

Oni su podmetnuli poznanicu da ga ujutro oko 6 sati pozove da siđe na parking iza zgrade. Odmah su ga ugurali u auto i odvezli u kuću u Leštanima, gde su ga maltretirali i povredili nožem - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Držali su ga celu noć u kući, povremeno su ga tukli i površinski sekli nožem kako bi mu stavili do znanja da se ne šale. Narednog jutra, svi osumnjičeni su zaspali, a žrtva je uspela oko 14 sati da se oslobodi i pobegne. On je ušao u prvu kuću na koju je naišao i domaćina zamolio da zove policiju i ispričao da je otet. Policajcima je objasnio gde se nalazi i po dolasku patrole interventne jedinice pokazao je kuću u kojoj je držan.

Policajci su za nepun minut uhapsili osumnjičene, koji su odmah privedeni. Nenadu je pružena medicinska pomoć i tada je konstatovano da ima posekotine i brojne modrice i da je u psihički teškom stanju - ispričao je izvor. Istragom koja je u toku trebalo bi da se utvrde sve okolnosti koje su dovele do otmice i mučenje mladića. Nezvanično se ne isključuje da je Nenad A. narkoman i da je dug nastao zbog toga.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.