STEFANOVIĆ POSLAO PORUKU O BERBERINU O KOJOJ BRUJI SRBIJA: On je spreman da počini novu otmicu!
Foto: Beta/ Emil Vas, Facebook

poručio

STEFANOVIĆ POSLAO PORUKU O BERBERINU O KOJOJ BRUJI SRBIJA: On je spreman da počini novu otmicu!

Preksinoć je dodatno uznemirenje izazvala informacija da je na Somborskom bulevaru u naselju Duvanište "malčanski berberin" navodno pokušao da otme još jednu devojčicu

Objavljeno:

MINISTAR policije Nebojša Stefanović prisustvovao je radnom doručku sa pripadnicima MUP koji već dve nedelje, danonoćno, tragaju za kidnaperom i višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem (46), zvanim "malčanski berberin". Stefanović je zahvalio policajcima, ali i građanima, koji su posle devet dana uspeli da pronađu otetu devojčicu Moniku Karimanović (12).

- Hvala svima, zato što nam znači svaka vrsta podrške, i drago mi je da vidim da postoji ozbiljna energija ljudi i želja da ovaj posao završe do kraja - poručio je Stefanović. - Drago mi je što vidim da policajci sa istom energijom nastavljaju potragu. Nadam se da ćemo uskoro pronaći ovog zločinca, koji je odgovoran za jedno od najmonstruoznijih dela u prethodnoj godini.

Zabrinutost Nišlija što je "malčanski berberin" još na slobodi, svakim danom sve više raste. Od trenutka kada je u nedelju po podne spasena mala Monika, Jovanoviću se gubi trag. Policija je nastavila danonoćnu potragu za njim i proverava svaku dojavu koja se učini sumnjivom.

Preksinoć je dodatno uznemirenje izazvala informacija da je na Somborskom bulevaru u naselju Duvanište "malčanski berberin" navodno pokušao da otme još jednu devojčicu. Kasnije se, međutim, ispostavilo da je na autobuskom stajalištu u ovom kraju napadnuta jedna žena. Policajci su brzo ušli u trag napadaču, ali se ispostavilo da nije reč o Jovanoviću, već, kako je saopštio MUP, o M. K.(34), koji je pokušao da opljačka ženu dok je čekala autobus.

On je uhapšen i osumnjičen za pokušaj razbojništva.

- Razumna doza opreza je svima potrebna, jer imamo posla sa čovekom koji će učiniti sve da umakne policiji i počini novu otmicu - kažu nam izvori bliski istrazi.

Policija je proteklih dana gotovo svaku kuću i vikendicu u selima Malča, Pasjača, Jasenovik, Vrelo... detaljno pregledala. Traži se bilo kakav trag koji bi doveo do bližeg lociranja i hapšenja "malčanskog berberina".

MONIKA SE OPORAVLjA

Mala Monika, koja je oteta na putu do škole, od nedelje, kada je pronađena, smeštena je u KBC Niš, gde se uspešno oporavlja na dečjoj klinici. Njeno stanje se znatno poboljšalo, ali lekari još ne žele da daju prognoze o tome kada će biti puštena kući.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.