MARKOV ROĐAK TVRDI DA DEČAK NIJE POGINUO MENJAJUĆI SIJALICU: Ubila ga je struja iz oluka!
Marko Živojinović (17), Foto: Facebook

demanti

MARKOV ROĐAK TVRDI DA DEČAK NIJE POGINUO MENJAJUĆI SIJALICU: Ubila ga je struja iz oluka!

Prema njegovim rečima, nikom nije jasno otkud struja u oluku

Objavljeno:

Marko Živojinović (17) iz požarevačkog naselja Boževac poginuo je u ponedeljak kada ga je udarila struja u trenutku kad je pipnuo oluk na objektu preduzeća za preradu mesa.

Ovo tvrdi Markov rođak, želeći da demantuje informacije iz medija da je dečak nastradao dok je menjao sijalicu u hladnjači firme, piše Informer.

- Marko nije menjao nikakvu sijalicu. Neko od kolega ga je zamolio da upali svetlo u hladnjači. On je u tom trenutku bio u dvorištu i kako je krenuo ka prekidaču, na ulazu u hladnjaču, okliznuo se i rukom se pridržao za oluk. Tada ga je udarila struja i odbacila nekoliko metara - tvrdi rođak, koji nije želeo da mu se objavi ime.

Prema njegovim rečima, nikom nije jasno otkud struja u oluku.

- Bio sam na mestu tragedije dok je trajao uviđaj. Nikome i dalje nije jasno kako je moguće da je oluk bio u kontaktu sa strujnim kablovima. Znam da su na Markovim spaljenim jagodicama nađene čestice sa pocinkovanog oluka. To je velika tragedija, porodica je u potpunom šoku - dodaje rođak.

Marko je, kaže on, iako veoma mlad, povremeno radio u mesari, jer je bio vredan i želeo je da zaradi neki dinar za sebe i porodicu.

- Ne krivimo vlasnika preduzeća za tragediju, a moram da istaknem da je u ovim teškim trenucima bio veoma korektan - rekao je on.

Podsetimo, Marko je stradao samo sedam dana pre 18. rođendana. Bio je fudbaler Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.