MARKO (17) JE RADIO OKO STRUJE, I POGINUO: Svi su se pitali zašto je bio TAMO GDE MU NIJE BILO MESTO
Marko Živojinović, Foto: Printscreen/Facebook/FK BSK 1924 Bozevac

tuga!

MARKO (17) JE RADIO OKO STRUJE, I POGINUO: Svi su se pitali zašto je bio TAMO GDE MU NIJE BILO MESTO

Iz firme "Union MZ" rekli su da još ne znaju šta se tačno dogodilo kada je mladića ubio strujni udar

Objavljeno:

Uvek je bio nasmejan i spreman za šalu. Ovim rečima najbolje može da se opiše lik maloletnog mladića Marka Živojinovića (17) iz Boževca kod Požarevca koji je u ponedeljak navodno nastradao od strujnog udara u mesari firme "Union MZ". Samo rečima hvale, Marka opisuju njegovi drugovi i saigrači iz Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac gde je nesrećni mladić igrao tačno dve godine.

- Bio je najmlađi, saigrači su ga obožavali jer je uvek bio nasmejan i spreman za šalu. Maksimalno se zalagao i trudio kako na terenu tako i oko kluba kad god je neka pomoć bila potrebna - navode iz kluba Markovi saigrači, fudbaleri koji su u šoku zbog tragedije koja se juče dogodila.

I oni dodaju da je jedino što nezvanično saznaju da je mladić preminuo od strujnog udara. Marko je, kako navodi jedan od roditelja njegovog druga, u firmi "Union MZ" bio na praksi. - On je učenik požarevačke Poljoprivredne škole Sonja Marinković. Moj sin je bio tamo na praksi, jer obojica uče za mesare. Juče moj sin nije ulazio u hladnjaču. Zašto je Marko menjao sijalicu kad je mesar još se ne zna - navodi naš sagovornik. Podsetimo, kako su mediji preneli, Marko je stradao od strujnog udara dok je pokušavao da promeni sijalicu u hladnjači. On je primetio oštećenje na sijaličnom grlu, i u trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo sijalice, došlo je do kontakta sa strujom i nesrećni Marko je stradao na licu mesta. Iz firme "Union MZ" rekli su za beogradski portal da još ne znaju šta se tačno dogodilo, odnosno pod kojim okolnostima je mladić nastradao.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.