MONSTRUMI SU MU GAZILI GLAVU, UMRO JE KADA SU MU POLOMILI VRAT I SVE SMO VIDELI: Nikolin zet otkrio užasne scene
Foto: Facebook

jezivo

MONSTRUMI SU MU GAZILI GLAVU, UMRO JE KADA SU MU POLOMILI VRAT I SVE SMO VIDELI: Nikolin zet otkrio užasne scene

Iz policije je rečeno da je u vozilu koje je sletelo u provaliju bilo pet osoba

Objavljeno: 21:32h

Osam dana nakon brutalnog ubistva Nikole Kosanića (22) u Slovačkoj koje je zgrozilo srpsku i evropsku javnost, dvojicu osumnjičenih Srba uhapšenih prošle nedelje Mađarska je isporučila Slovačkoj. Nikolini najbliži, uprkos tome što su ubice uhvaćene, ne mogu da se smire i poveruju da njega nema, da je otišao na tako monstruozan način iz tako bizarnog razloga.

- Imamo informaciju da je danas izručenje uhapšenih Aleksinčana iz Mađarske u Slovačku. Druga dvojica uhapšeni su u Slovačkoj i o njima nema mnogo informacija. Koliko smo razumeli, oni su fudbaleri a neki od njih su u Slovačkoj radili u fabrici delova - započinje priču zet Nikole Kosanića, koji i dalje ne može da veruje kakva tragedija je zadesila porodicu Kosanić.

U razgovoru za "Blic" zet Veljko je prepričao šta se zaista dogodilo kobne večeri. Ipak, da bi se kompletirala cela priča, kaže, mora da se sačeka da uhapšeni mladići ispričaju njihovu stranu, no, jasno je da je po sredi brutalno i monstruozno ubistvo.

Sigurnosne kamere zabeležile su Nikolino ubistvo

- Nikola je te večeri sa drugom čekao u redu za picu. Nije najjasnije da li je do sukoba došlo ranije, u tom restoranu, ali ono što je nama rečeno jeste da su se posvađali u redu za picu - priča Veljko.

Zatim su, prema njegovim rečima, Nikola i drug otišli na svoju stranu, ka glavnoj pošti u centru Bratislave da bi uhvatili taksi.

- Na snimku koji su nam pokazali kada smo Nikolin otac, drugi zet i ja bili u policiji u Bratislavi vidi se kako Nikola i njegov drug stoje i čekaju taksi. Onda im prilaze četiri mladića i započinju razgovor sa njima. Po položaju tela jednog od napadača tačno se vidi da se pripremao da udari Nikolu, a onda je i došlo do fizičkog kontakta. Bilo je užasno, njih trojica, među kojima i dvojica uhapšenih Aleksinčana, su ga krvnički šutirali i udarali, sve je trajalo oko 15 sekundi. Vidi se trenutak kada Nikola pada na pločnik, ali i da se oni ni tada ne zaustavljaju - priča potreseni zet, navodeći da je tu bio i četvrti mladić koji je uglavnom stajao po strani.

Nikolin otac na mestu ubistva

Izveštaj patologa koji je radio obdukciju pokazao je da je Nikola ubijen tupim predmetom, što se odnosi na patiku jednog od nasilnika.

- Imao je prelom nosa, potrez mozga i prelom kičmene moždane. Umro je kada su mu polomili vratni pršljen, u sekundi. Monstrumi su mu skakali po glavi - jedva izgovara utučeni Veljko.

O tome kako su trenutno Nikolini roditelji, kaže, ne može ni da govori. Tiho je izustio: "Ne daj bože nikome da budu na njihovom mestu".

Da se nikada ne bi zaboravio brutalan zločin u Bratislavi, Nikolina porodica planira da postavi spomen-ploču na mestu gde je mladić ubijen. Upravo tu proteklih dana upaljene su sveće i postavljena je Nikolina fotografija.

Sada im, kako kaže, ostaje da čekaju. Na suđenje mladićima porodica će redovno odlaziti u Slovačku, a do tada u Popoviću kraj Sopota, mestu gde je Nikola odrastao, ostaće lepo sećanje na, kako su poznanici ispričali, poštenog i dobrog momka kakav je Nikola bio.

Hapšenje u Mađarskoj

Slavko Đ. (21) i Jovan M. (26) iz Aleksinca uhapšeni su prošlog utorka u uveče u Mađarskoj dok su, po svemu sudeći, pokušavali da pobegnu u Srbiju. Lisice na ruke mađarska policija im je stavila po nalogu slovenačke, na auto-putu M1. Tezu da su pokušali da pobegnu u rodnu državu potkrepljuje činjenica da su obojica bili ošišani, verovatno nadajući se da ih policija tako neće prepoznati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.