DA NEĆE DA MU ZAPALI KUĆU? Simonović pretio tužiocu na suđenju?!
Dragoljub Simonović bivši predsednik opštine Grocka, Foto: Marina Lopičić, Printscreen Youtube/N1

suđenje

DA NEĆE DA MU ZAPALI KUĆU? Simonović pretio tužiocu na suđenju?!

Simonović je, između ostalog, rekao: „Milan Jovanović je nepismeni dekica, a ja sam častan čovek.“

Objavljeno: 10:04h

Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka i je u sudnici rekao da „tužiocu može da se desi da posle ovog postupka uopšte ne radi kao javni tužilac“.

Vladimir Mihailović, koji je u ranijem toku postupka delimično priznao izvršenje krivičnog dela, promenio je iskaz navodeći da je rešio da otkrije pravu istinu. On je kazao da nije delovao po Simonovićevim instrukcijama. NUNS je na Trgu republike održao protestno okupljanje, obeležavajući godišnjicu napada.

Na suđenju za paljenje kuće novinaru, kako prenose mediji, Simonović je, između ostalog, rekao: „Milan Jovanović je nepismeni dekica, a ja sam častan čovek.“

foto: Privatna arhiva

Pored Simonovića, za paljenje kuće Jovanovića optuženi su i Aleksandar Marinković, Igor Novaković i Vladimir Mihailović. Kako se Marinković, koji je označen kao direktni izvršilac dela, piše Politika, juče nije pojavio na ročištu, a njegov branilac kazao da danima nije mogao da stupi u kontakt sa njim, sudija je u odnosu na njega razdvojio postupak i naložio raspisivanje poternice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.