ČUMETOVA BIVŠA ŽENA JE NA SUĐENJU REKLA NEVEROVATNE 4 REČI! Napravila je SPEKTAKL, ali je i otkrila LUDAČKE DETALJE
Pevačica Ivana Buha (38), Foto: Vladimir Sporčić

NEMA DALJE

ČUMETOVA BIVŠA ŽENA JE NA SUĐENJU REKLA NEVEROVATNE 4 REČI! Napravila je SPEKTAKL, ali je i otkrila LUDAČKE DETALJE

Ona je negirala Čumetove tvrdnje da mu je na parčetu papira napisala: „Neću više da te ucenjujem“

Objavljeno:

Pevačica Ivana Buha (38), supruga Ljubiše Buhe (55), nekadašnjeg svedoka-saradnika u postupcima protiv „zemunskog klana“, koju je on okrivio za davanje lažnog iskaza, izjavila je juče na sudu da u ovom postupku hoće samu sebe da optuži!

Ona je istakla da je svog bivšeg muža označila kao ubicu, ali da je čudno što je tužilaštvo ne goni zbog toga, prenosi Alo.

- Sama sebe želim da prijavim! Želim da budem jedinstven slučaj i da me optuže i za iskaz u kojem sam Ljubišu Buhu nazvala ubicom! Očigledno da mu to ne smeta. Tužilaštvo me goni za sve iskaze, u vezi s alimentacijom i pretnjama, ali ne i za to - sarkastično je rekla Ivana Buha, posle kašnjenja na suđenje.

Ona je negirala Čumetove tvrdnje da mu je na parčetu papira napisala: „Neću više da te ucenjujem“.

- Taj papir sam prvi put videla kod tužioca. Nije bilo šanse da mu ga pošaljem u pritvor - tvrdi ona.

Kada joj je Čumetov advokat Zdravko Đukanović pokazao fotokopije sporne poruke, ispisane različitim rukopisima, navela je da ne može da se izjasni da li su svi njeni.

- Čini mi se da je moj, ali je Buha dobar falsifikator! - cinično je rekla bivša Čumetova žena.

Ona je izjavila da nije lagala ni kada je rekla da Buha dugo godina pije lek za šizofreniju zbog čega je pričao razne nebuloze o njoj.

- Znam sve njegove dijagnoze, pošto sam 10 godina bila njegova žena. Kada je počeo da priča nebulozne o mom ljubavnom životu, izjavila sam da godinama pije lek „leponeks“. Rekla sam da nije svestan šta govori, jer godinama pije taj lek - branila se juče Ivana Buha u Prvom osnovnom sudu.

Čumetova bivša tvrdi i da joj je on pretio telefonom dok je bio u zatvoru u Padinskoj skeli.

- Zvao me sa telefonske govornice na moj mobilni. Kasnije je izjavio da to nije radio i da je to mogao da uradi iz sobe za posete kada sam mu dovodila ćerku, pošto se tamo ne snima. Bio je svestan da može da mi preti - tvrdi Ivana.

Ona je dodala da Čume već pet godina ne plaća alimentaciju za njihovu maloletnu ćerkicu, zbog čega je protiv njega podnela novu krivičnu prijavu.

- Ranije je rekao da nije u mogućnosti budući da je u pritvoru i da će sve nadoknaditi kada izađe, ali to nije učinio - kazala je optužena.

Ona je tražila da se sasluša njen bivši muž, kao i njegovi punomoćnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.