KO SU SINOVI ČLANOVA BEOGRADSKIH KLANOVA: Da li nova generacija PREUZIMA POSAO? Bagzi, Čume i ostali DŽUNIORI!
Foto: Printscreen, Facebook, Damir Dervišagić

žive ludo!

KO SU SINOVI ČLANOVA BEOGRADSKIH KLANOVA: Da li nova generacija PREUZIMA POSAO? Bagzi, Čume i ostali DŽUNIORI!

Oni haraju beogradskim klubovima, žive brzo i ludo, mada, a neki od njih imaju i dosije u policiji

Objavljeno:

Mirko Šijan, sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske, privlači veliku pažnju javnosti, a ovih dana se pisalo i da ulazi u rijaliti.

Navodno, Mirko je imao samo jedan zahtev za učešće u šou programu, a to je da pored njega pozovu i ostale sinove vodećih članova nekadašnjih klanova, Nemanju Milenković, sina Dejana Milenkovića Bagzija i Nikolu Buhu, sinovca Ljubiše Buhe Čumeta.

Nekad armija nije... ??

Објава коју дели Mirko Šijan (@miresijan) дана

Međutim, ovim momcima ne treba ta vrsta eksponiranja, zato ih verovatno i nećemo videti u takvom formatu, iako bi bez sumnje pridobili sipmatije mnogih devojka.

Oni haraju beogradskim klubovima, žive brzo i ludo, mada, a neki od njih imaju i dosije u policiji.

Iako su im očevi svima dobro poznati po kriminalnoj prošlosti, o njima se ne zna puno.

Nemanja Milenković Bagzi

foto: Printscreen

Sin je svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija. On je više puta imao problema sa zakonom, pre dve godine uhapšen je zbog sumnje da je šenlučio “heklerom”.

Treće tužilaštvo naložilo je privođenje nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi kako grupa momaka, među kojima ima i nekih očigledno maloletnih osoba, hoda šumom, peva, a jedan od njih zatim puca iz automata. Zbog toga mu je određen pritvor od 30 dana.

Nikola Buha

Sinovac Ljubiše Buhe Čumeta, takođe je poznat policiji. On je priveden 2017, godine, kada mu je interventna pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.

Nikola iza sebe nema kriminalnih ispada, a u javnosti se mogao videti i sa svojim bratom Nemanjom, inače bivšim dečkom folk pevačice Katarine Grujić.

Buha je privukao veliku pažnju javnosti pre nekoliko godina, kada je započeo emotivnu vezu sa Mašom Terzić, inače ćerkom Zvezdana Terzića.

foto: Printscreen/Instagram/nikolabuha

Nikolin Brat od strica, stariji Čumetov sin, Boško Buha, i dalje je u bekstvu, nakon napada na policajca. Naime, u januaru ove godine, njegov blindirani automobil marke "audi A8" pronađen je na poljani u Dobanovcima. U automobilu je pronađena i puška, kojom je Čumetov sin pretio službenom licu.

Sin najpoznatijeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta ovaj incident napraio je 16. januara u samom centru Beograda, na Obilićevom vencu.

Tu je i sin Kristijana Golubovića.

Lazar Golubović

On veoma fizički podseća na svog oca, tako da ga mnogi po tome prepoznaju.

Lazarevo prezime oduvek je Golubović, ali zanimljivo je da u njegovoj krštenici prvih 20 godina tako nije pisalom jer je navodno Lazareva bezbednost bila je na prvom mestu.

foto: Printscreen / Facebook/Kristijan Kiki Golubovic

Njegova majka, Danijela, preminula je pa je starateljstvo nad njim preuzela baka.

Zanimljivo je da on nije hteo da daje izjave o ocu, dok je Golubović, pred odlazak u zatvor, boravio u rijalitiju "Farma".

- Imam probleme u kući zbog njega, zato ne bih ništa komentarisao. Razumite me - bio je iskren mladi Golubović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.