POLICAJAC VLAJKO OBLJUBIO DEVOJČICU (13), ĆERKINU DRUGARICU: Iskoristio njenu nezrelost, preti mu 12 godina zatvora
Policajac optužen da je obljubio devojčicu (13), Foto: Privatna arhiva

stravično

POLICAJAC VLAJKO OBLJUBIO DEVOJČICU (13), ĆERKINU DRUGARICU: Iskoristio njenu nezrelost, preti mu 12 godina zatvora

Optužnica ga tereti za krivično delo obljube nad detetom mlađim od 14 godina

Objavljeno:

Više tužilaštvo tereti Vlajka Ž. (42) za nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (13), inače drugaricom njegove ćerke.

Više tužilaštvo u Valjevu podiglo je optužnicu protiv mioničkog policajca Vlajka Ž. (42) zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom (13), koja je školska drugaricom njegove ćerke.

Optužnica ga tereti za krivično delo obljube nad detetom mlađim od 14 godina. Kako saznajemo, tužilaštvo ga tereti da je od marta do sredine juna ove godine iskoristio emocionalnu nezrelost devojčice koja se družila s njegovom ćerkom i stupio s njom u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

- Policajac je iskoristio nezrelost devojčice, preko ćerke, s kojom se družila u školi i van nje, približio se devojčici i stekao njeno poverenje.

Pored toga, iskoristio je i to što je ona, koja je dete razvedenih roditelja i živi s majkom, često bila sama u popodnevnim i večernjim satima jer joj je majka radila drugu smenu. On je više puta dolazio po devojčicu i svojim automobilom je vozio u okolna mesta, gde su imali seksualne odnose - navode naši izvori iz istrage.

Kako saznajemo, devojčica je u istrazi potvrdila da je policajac nije prisiljavao na seksualne odnose. Veštačenjem je utvrđeno da je devojčica fizički zrelija u odnosu na svoju generaciju, međutim, utvrđeno je da je emocionalno nezrela.

Za krivično delo koje se Vlajku Ž. stavlja na teret zaprećena je kazna zatvora od pet do 12 godina.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.