VOZAČ IZ BOGATIĆA KOJI JE POKOSIO TROJE DECE PUŠTEN NA SLOBODU! Očevici nezgode nisu precizno opisali šta se DESILO
Policija / Ilustracija, Foto: News1/Zorana Jevtić

DA LI JE MOGUĆE?!

VOZAČ IZ BOGATIĆA KOJI JE POKOSIO TROJE DECE PUŠTEN NA SLOBODU! Očevici nezgode nisu precizno opisali šta se DESILO

Protiv K. R. će u redovnom postupku policija podneti prijavu za krivična dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći povređenima!

Objavljeno:

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Šapca, vozač K. R. (60) iz Sovljaka kod Bogatića, koji je u četvrtak uveče pokosio troje maloletnika u Salašu Crnobarskom, pušten je na slobodu posle saslušanja u policijskoj stanici u Bogatiću.

Tužilac nije odredio pritvor bahatom vozaču, iako je dvoje dece, šesnaestogodišnje D. B. i S. B. lakše, a sedamnaestogodišnji M. M. teže povređen i sa polomljenim rebrima je zadržan u šabačkoj bolnici, piše Telegraf.

Izvor otkriva da će protiv njega u redovnom postupku policija podneti prijavu za krivična dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći povređenima.

Nakon što je noćas, posle 22 sata"golfom 4" pokosio troje od petoro dece koja su se nalazila u jendeku pored puta u Ulici Stojana Čupića, K. R. je pobegao sa mesta nezgode. Intenzivnim operativnim radom tokom noći, u kojem je po nalogu načelnika policijske stanice učestvovao veliki broj policajaca, K. R. je jutros oko 9 sati pronađen u porodičnoj kući u Klenju i priveden u policijsku stanicu.

- Očevici nezgode nisu bili od velike pomoći policiji. Nisu precizno opisali koji automobil je pokosio decu, niti su zbog mraka jasno uočili vozača koji je pobegao sa mesta nezgode. Ipak, iskusni pripadnici policijske stanice u Bogatiću, oslanjajući se na veliko iskustvo u poznavanju saobraćajnih prilika u ovom kraju, već ujutro su bili na pravom tragu, piše Telegraf.

Kada je priveden u policijsku stanicu K. R. na saslušanju nije negirao krivicu, a njegov auto je na vanrednom tehničkom pregledu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.