ISPLIVAO NOVI KARLEUŠIN EKSPLICITNI SNIMAK: Ne možete da zamislite KAKO je Vranješu ČESTITALA ROĐENDAN!
Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

NASTAVAK AFERE

ISPLIVAO NOVI KARLEUŠIN EKSPLICITNI SNIMAK: Ne možete da zamislite KAKO je Vranješu ČESTITALA ROĐENDAN!

Video na kojem peva rođendansku pesmu svom tadašnjem ljubavniku uveliko se širi društvenim mrežama

Objavljeno: 11:08h

Jelena Karleuša ponovo je glavna zvezda na internetu, i to na domaćem porno-sajtu.

Video na kojem se vidi kako mala od velikog skandala masturbira i peva rođendansku pesmu svom tadašnjem ljubavniku Ognjenu Vranješu uveliko se širi društvenim mrežama, a na sajtu za odrasle pojavio se pre nekoliko dana.

Na snimku se vidi kako se Jelena dodiruje po genitalijama dok peva "Danas nam je divan dan, našem Ognjenu rođendan" i na taj način dojučerašnjem švaleru šalje pozdrave i najlepše želje.

foto: Printscreen

Na kraju videa nazire se pevačicina glava i deo lica, kao i roze boja kose, što znači da je čestitku snimila dok je bila u ljubavi s Ognjenom, s kojim je zbog pretnji koje mu je javno uputila završila na sudu. Ali to nije sve! Nekoliko njenih golih fotografija takođe se mogu videti na ovom sajtu za odrasle zbog kojih je pevačica javno zapretila bivšem ljubavniku.

EKSPLICITNI SNIMAK MOŽETE POGLEDATI AKO KLIKNETE OVDE.

Podsetimo, u pitanju su slike koje je slala fudbaleru grčkog AEK, pa i ona kako se zadovoljava u spavaćoj sobi dok je sa druge strane žice sportista nemo posmatra. Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pevačica je pokušala sve da ubedi da ona nije glavni akter u toj aferi, da je u pitanju foto-montaža, pravdajući se da ona ima mladež na polnom organu i ožiljak oko stomaka od dva carska reza. Retko ko je u to poverovao, a i sam Vranješ je na Instagramu potvrdio da su bili ljubavnici.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa sportistom, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Jelena je još na početku ove afere poručila da ne želi da daje izjave za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.