DEVOJČICA JE VRIŠTALA DOK JE ŽIVICA DODIRIVAO ALI UZALUD! Sada je isplivalo šta je montrum iz Melenaca RADIO MAJCI
Devojčica otkrila užasavajuće detalje zlostavljanja koje je trpela, Foto: Shutterstock

potresno

DEVOJČICA JE VRIŠTALA DOK JE ŽIVICA DODIRIVAO ALI UZALUD! Sada je isplivalo šta je montrum iz Melenaca RADIO MAJCI

Detalji ovog slučaja uznemiravajući su i sadržaj nije pogodan za maloletne i osetljive osobe

Objavljeno: 11:01h

Šestogodišnja devojčica, za koju se sumnja da ju je očuh Živica C. iz sela Melenci seksualno uznemiravao, ispričala je socijalnim radnicima užasavajuće detalje o torturi koju je proživljavala dok majka nije bila kod kuće.

Detalji ovog slučaja uznemiravajući su i sadržaj nije pogodan za maloletne i osetljive osobe.

Policija je 9. avgusta obavestila Centar za socijalni rad da je žena Z.R. prijavila Živicu Ć (42) zbog seksualnog nasilja nad devojčicama, od kojih je mlađe dete njegovo, piše Blic.

Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurne socijalne radnice izašle su na teren. Uspeli su da ostvare komunikaciju sa starijom devojčicom, saznaje Blic.

- Kroz razgovor stručnjaka sa detetom i pokazivanjem delova tela, šestogodišnjakinja je ispričala da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju bolelo, pa je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio polni organ i dodirivao se - kaže izvor upućen u slučaj i dodaje da tu nije kraj već da je devojčica ispričala i o raznim drugim gnusnim detaljima koji su pratili to seksualno nasilje - ispričao je izvor upućen u slučaj i dodao da tu nije kraj već da devojčica priča i o raznim gnusobama koje su pratile seksualno nasilje. Devojčica je ispričala i da ju se on navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije sestru nožem".

Majka devojčice rekla je kako je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja ćerke kada je jednog dana ušla u kupatilo i videla Živicu kako dodiruje dete blizu polnog organa.

- Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao posle kupanja, a kada mu je pripretila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i pretio da će je ubiti i zapaliti - dodaje izvor.

Z.R. u istoj ispovesti, kako priča izvor, rekla je i da ju je vanbračni suprug maltretirao psihički i fizički, kao i da joj je pretio ubistvom.

Žena je ispričala i da je Živica prodao kuću, pa su zbog toga njih dvoje sa decom živeli kod svekrve, piše Blic.

Još užasa isplivalo je davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, Živičina majka navodno je priznala da ju je sin kao mladić, pre 25, godina, silovao.

Centar za socijalni rad procenio je da postoji visoki rizik po njihovu bezbednost, te je porodica smeštena u sigurnu kuću.

Podsetimo, nakon što je majka devojčica prijavila Živicu Ć., policija je krenula u potragu za njim. Pronađen je i uhapšen u Beogradu, a po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje. Osumnjičeni je juče izveden prekjuče pred zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Tužilaštvo: Bez informacija o slučaju

Da li je izneo svoju odbranu, koja mu se krivična dela stavljaju na teret i da li mu je određen pritvor i pod kojim okolnostima, Blic je pokušao da sazna od Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. No, tamo su naišli na blokadu. Iz tužilaštva su odbili da daju bilo kakve informacije vezane za taj slučaj i poručili da ih neće davati ubuduće.

- Povodom vašeg zahteva za slobodan pristup informacijama od javnog značaja, obaveštavamo vas da viši javni tužilac u Zrenjaninu neće davati informacije u vezi sa konkretnim predmetom - napisali su u odgovoru iz VJT u Zrenjaninu.

Nije poznato koja zatvorska kazna preti osumnjičenom s obzirom na to da nije poznato kako je kvalifikovano delo koje mu se stavlja na teret nakon saslušanja.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.