POLICAJAC ŠVERCOVAO DROGU SA SORAJINIM DRUGOM! Pronašli su mu ZABRANJENE SUPSTANCE U KUĆI U PREŠEVU!
Detaljnom istragom biće utvrđeno da li je Saša S. samo čuvao drogu za kriminalne grupe ili je eventualno aktivno učestvovao u kupoprodaji i transportu droge, Foto: Kurir/Privatna arhiva

brza akcija policije

POLICAJAC ŠVERCOVAO DROGU SA SORAJINIM DRUGOM! Pronašli su mu ZABRANJENE SUPSTANCE U KUĆI U PREŠEVU!

Pretres prostorija koje koristi ovaj policajac juče je trajao satima!

Objavljeno:

Saša S. uhapšen je pošto su kolege u njegovoj kući u Preševu pronašle pet pakovanja droge. Pretpostavlja se da je povezan sa Milošem Milovanovićem Glavčetom, desnom rukom vođe vranjskog klana.

Saša S. (40), policijski službenik Uprave kriminalističke policije, uhapšen je juče u velikoj akciji MUP u kojoj je u njegovoj porodičnoj kući u Preševu pronađeno pet paketa marihuane težine oko 21 kilogram!

Pretres prostorija koje koristi ovaj policajac juče je trajao satima.

Bio pod nadzorom

- Saša S. bio je neko vreme pod nadzorom svojih kolega, pošto su postojale operativne informacije da se bavi trgovinom narkoticima, kao i da je blizak takozvanom vranjskom kriminalnom klanu - otkriva izvor Kurira iz istrage.

Prema njegovim rečima, Saša S. dovodi se u vezu sa vodećim pripadnicima te grupe Dejanom Nikolićem i Milošem Milovanovićem Glavčetom, ali se proveravaju i njegove veze sa albanskim kriminalnim grupama sa Kosova i Metohije.

- Akcija policije nije završena. Detaljnom istragom biće utvrđeno da li je Saša S. samo čuvao drogu za kriminalne grupe ili je eventualno aktivno učestvovao u kupoprodaji i transportu droge - dodaje sagovornik upućen u istragu. Dejan Nikolić, prema njegovim rečima, dobro je poznat u Vranju, pošto je vlasnik noćnog kluba, a 2014. bio je teško ranjen nakon što je pod njegov automobil podmetnuta bomba.

Ime drugog saradnika Saše S. Miloša Milovanovića dovodilo se u vezu sa paljenjem kamiona na parkingu građevinske firme "5D" u Vranju 15. aprila.

Viđen u Haniotiju

- Istražni organi navodno pokušavaju da uđu u trag Milovanoviću, za koga postoje indicije da je naručilac paljevine. Vlasnik oštećene firme je pre događaja dobijao preko posrednika poruke i tako su se na radaru policije našli i vlasnici konkurentskih firmi u građevinskim poslovima, a jedna od njih je i "Miloš prevoz" u vlasništvu Milovanovića - kaže izvor.

Starleta Soraja Vučelić, kojoj je zbog veza s osobama iz kriminalnog miljea zabranjen ulazak u Srbiju, kako je Kurir pisao, navodno je u vezi sa vođom klana iz Vranja Davorom Trajkovićem. Soraja i Davor, kako je izvor Kurira otkrio, upoznali su se u Moskvi, gde je on vlasnik luksuznog restorana.

- Davor je javnosti postao poznat u martu, kada se na Dunavu u Rumuniji prevrnuo brod s tonom kokaina. Istražitelji su tada označili njega kao jednog od ljudi koji stoji iza te pošiljke, iako on odavno nije u Srbiji. Navodno, u više evropskih gradova ima svoje restorane, firme i nekretnine. Iako je u Srbiji više puta hapšen, prijave protiv njega mahom su odbacivane - kaže izvor.

Poslednji put, Milovanović je viđen sredinom juna u grčkom letovalištu Hanioti, i to u društvu starlete Soraje Vučelić.

Izvor Kurira tada je otkrio da se starleta tajno viđa s Milovanovićevim prijateljem, inače vođom vranjskog klana Davorom Trajkovićem, za kog se veruje da stoji iza šverca tone kokaina vrednog 300 miliona evra koji je nedavno zaplenjen na brodu u Rumuniji.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.