PET OSOBA UHAPŠENO, PALA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA! Velika akcija policije u Čačku i Valjevu!
Foto: Dado Đilas

doliajali

PET OSOBA UHAPŠENO, PALA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA! Velika akcija policije u Čačku i Valjevu!

Protiv osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužulaštvu

Objavljeno:

Policija u Čačku u saradnji sa valjevskom policijom uhapsila je organizovanu kriminalnu grupu za koju se sumnja da je od januara do jula organizovala nabavku i prodaju rezanog duvana na teritoriji Srbije.

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, uhapšeni su: O.J. (1980), D. Ž. (1974) i M. M. (1994), svi iz Uba, D. M. (1972) iz Lazarevca i M.L. (1965) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Sumnja se da je D.M. organizovao aktivnosti ove grupe, dok su M. L. i O.J. bili zaduženi za nabavku, transport i prodaju duvana, a D.Ž. i M.M. su, kako se sumnja, bili vozači.

Policija je, prilikom pretresa kuća D.M. i D.Ž. u Ubu i iznajmljene kuće u mestu Chelije, pronašla i zaplenila oko jedne tone rezanog duvana i duvana u listu. Pronađen je i nelegalni pogon za preradu duvana.

Protiv osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužulaštvu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.