MILOŠ JE NAGOVORIO MALOLETNIKA DA PREGAZI POLICAJCA, VUKLI SU GA PO ULICI! Sad mu preti doživotna u Italiji
Suđenje Miloša Stižanina, Foto: printscreen/youtube

kazna

MILOŠ JE NAGOVORIO MALOLETNIKA DA PREGAZI POLICAJCA, VUKLI SU GA PO ULICI! Sad mu preti doživotna u Italiji

Stižanin je, inače, poznat i našoj policiji, jer je već hapšen zbog trgovine drogom, što je na suđenju otežavajuća okolnost za Stižanina

Objavljeno:

Italijanski saobraćajac je kobnog dana pokušao da zaustavi srpske državljane u vozilu SUV, među kojima je bio Stižanin. Ne samo da su odbili da se zaustave, već su pregazili saobraćajca, prenose italijanski mediji. Vozilom, koje je usmrtilo saobraćajca, upravljao je maloletni Remi Nikolić, takođe državljanin Srbije.

Stižanin, koji je uhapšen nekoliko godina nakon zločina, tereti seda je podsticao Nikolića da pregazi saobraćajca tokom bekstva od policije. Nakon što su ga pregazili, muškarci iz Srbije su, vozeći SUV, telo policajca vukli 200 metara po ulicama Milana!

Italijanski mediji navode da je jedan od glavnih dokaza protiv Miloša Stižanina upravo izjava Remija Nikolića koji tvrdi da mu je vikao: "Idemo" kada je saobraćajac pokušao da ih zaustavi. Rekao mu je, nakon što su pregazili saobraćajca, da doda gas i da ne mogu da stanu da mu pomognu. Prema navodima optužnice, srpski državljanin je nakon ubistva bacio bicikl italijanskog saobraćajca, koji se zakačio za donji deo SUV-a, kako prenose beogradski mediji.

Stižanin je na prvom suđenju u ovom slučaju bio osuđen na dve i po godine robije zbog "pomaganja maloletniku u izvršenju krivičnog dela". Međutim Apelacioni sud je naložio novo suđenje zbog sumnje da je okrivljeni "bio potpuno svestan i umešan u ubistvo i podsticao maloletnog prijatelja na krivično delo".

Stižanina, kako prenose italijanski mediji, očekuje i ekstradicija u Srbiju zbog suđenja za dilovanje droge.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.