ONA ĆE SUDITI ZORANU MARJANOVIĆU! Sudija pred koju će stati je NEDAVNO NAPREDOVALA
Zoran Marjanović će na jesen na optuženičku klupu, Foto: Vladimir Šporčić

TREĆA OPTUŽNICA PO REDU

ONA ĆE SUDITI ZORANU MARJANOVIĆU! Sudija pred koju će stati je NEDAVNO NAPREDOVALA

Početkom nedelje Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića

Objavljeno: 13:04h

Sudija Jelena Škulić predsedavaće sudskim većem u postupku protiv Zorana Marjanovića, pišu mediji. Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović na optuženičku klupu sešće na jesen, a datum početka suđenja koje će voditi Škulićeva još nije određen.

Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović na optuženičku klupu sešće na jesen, a datum početka suđenja koje će voditi Škulićeva još nije određen.

Jelena Škulić je do prošle godine obavljala dužnost sudije u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, nakon čega je unapređena i prebačene u sudije Višeg suda u Beogradu.

foto: Printscreen / Facebook

- Karijeru je počela kao sudijski pomoćnik u Višem sudu u Beogradu. Potom je 2014. izabrana za sudiju Osnovnog suda, a u oktobru 2018. vratila se kao sudija u Viši sud - kaže izvor beogradskog lista.

Podsetimo, početkom nedelje Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, nakon što su prethodne vraćene na dopunu istrage. Marjanović je septembra 2017. uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu. On je jula prošle godine, nakon desetomesečnog pritvora u Centralnom zatvoru u Beogradu, pušten da se brani sa slobode.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.