POLICAJAC KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13) DRUŽIO SE SA NJENIM OCEM: Kažu da ga je jedna tragedija SKROZ PROMENILA
Policajac iz Mionice obljubio devojčicu od 13 godina, Foto: Printscreen/Facebook

Horor

POLICAJAC KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (13) DRUŽIO SE SA NJENIM OCEM: Kažu da ga je jedna tragedija SKROZ PROMENILA

Sumnja se da je iskoristio njenu emotivnu nezrelost

Objavljeno:

Policajac V. Ž. (43) iz Mionice koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je iskoristviši njenu emotivnu nezrelost obljubio 13-godišnju devojčicu, inače školsku drugaricu njegovog deteta, bio je i dobar prijatelj sa njenim ocem.

Kako otkrivaju komšije uhapšenog policajca, V. Ž. se dobro poznavao sa devojčicinim roditeljima, ali ga ni to nije sprečilo da iskoristi poverenje trinaestogodišnjakinje.

- Nisu bili najbolji prijatelji, ali se veoma dobro poznaju - ispričale su komšije.

Komšije dodaju da je V. Ž. pre nekoliko godina doživeo porodičnu tragediju koja ga je "veoma promenila".

- Dete mu se udavilo i tada se potpuno promenio. Našao je novu ženu, pa krenuo nekim pogrešnim putem... - komentarišu komšije i dodaju da ih zbog toga vest da je obljubio maloletnicu "nije previše iznenadila".

V. Ž. inače ima tri maloletna deteta, od kojih je jedno školski drug trinaestogodišnjakinje koju je obljubio.

Kako smo pisali ranije, policajac je najpre preko društvenih mreža stupio u kontakt sa devojčicom, a potom je počeo i da se viđa sa njom, a posle nekog vremena je i obljubio.

Naime, on je dobro znao da devojčicina majka u poslednje vreme često radi popodnevnu smenu na poslu i da ona često ostaje sama, pa je u to doba dolazio po nju i odvozio je u prazne ulice gde ju je iskorišćavao.

Majka pročitala jezivo dopisivanje

Slučaj je obelodanjen kada je majka devojčice u ćerkinom telefonu pročitala eksplicitno dopisivanje njene ćerke sa osobom čiji broj nije imala memorisan u imeniku.

Ona je pre toga primetila da joj se ćerka drugačije ponaša, zbog čega je i počela da istražuje o čemu se radi.

Kada je pronašla poruke u telefonu majka je mobilni odnela u policiju, gde su policajci ubrzo otkrili kome ovaj broj pripada i da je u pitanju njihov kolega!

Devojčica ispričala da se zaljubila

Devojčica je na saslušanju ispričalo šta joj se događalo mesecima i rekla je da je bila u emotivnoj vezi sa policajcem i da nije bila prisiljena na seksualne odnose.

- Devojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u "emotivnoj" vezi sa osumnjičenim, da se u njega "praktično zaljubila", te da nije bila prisile na seksualne odnose. Pre nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali veštaci psihijatrijske struke koji su procenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem – rekao je izvor "Blica" blizak istrazi.

Brani se ćutanjem

Bludni policajac odmah je uhapšen, a tužilaštvo je naložilo da se protiv njega pokrene istraga. Prema nezvaničnim informacijama, policajac se branio ćutanjem, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Preti mu 12 godina

Ukoliko se tokom postupka utvrdi da je maloletna žrtva svojevoljno stupala u seksualne odnose sa osumnjičenim policajcem, odnosno da nije bila silovana, on će se teretiti za krivično delo obljube nad detetom. Za ovo delo aktuelnim zakonom zaprećena je kazna od pet do 12 godina zatvora.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.