PAR SATI PRE PUCNJAVE MALI ŠIJAN BIO U PROVODU: U klubu se slikao skoro GO, pa UČESTVOVAO U UŽASNOM NAPADU (FOTO)
Vukašin Šijan, Foto: Instagram

UŽASNO

PAR SATI PRE PUCNJAVE MALI ŠIJAN BIO U PROVODU: U klubu se slikao skoro GO, pa UČESTVOVAO U UŽASNOM NAPADU (FOTO)

Samo sat vremena pre stravičnog čina na svom Instagram profilu, Vukašin Šijan, objavio je fotografiju na kojoj je neodeven i verovatno u alkoholisanom stanju

Objavljeno:

Vukašin Šijan (20), koji je danas uhapšen posle učestvovanja u pucnjavi na Novom Beogradu, u kojoj je ranjena jedna osoba, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca Zorana Šijana na društvenim mrežama, prenose beogradski mediji.

Samo sat vremena pre stravičnog čina na svom Instagram profilu, Vukašin Šijan, objavio je fotografiju na kojoj je neodeven i verovatno u alkoholisanom stanju!

foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Goca Božinovska pričala je da se njena deca druže s Vukašinom.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se viđaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - navela je Goca pre nekoliko godina.

Pevačica je zakopala ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom Zoricom, koja joj je "preotela" pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina Vukašina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.