MALI ŠIJAN KOJI JE UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE BI DA BUDE ISTI TATA! Trudio se da parira ocu i bratu, stalno kačio slike
Vukašin Šijan sa majkom!, Foto: Instagram

LJUBI GA MAJKA

MALI ŠIJAN KOJI JE UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE BI DA BUDE ISTI TATA! Trudio se da parira ocu i bratu, stalno kačio slike

Vukašin Šijan (20) na Instagramu objavio fotku nekoliko sati pre pucnjave posle koje je uhapšen sa još dvojicom mladića

Objavljeno: 16:54h

Vukašin Šijan (20), koji je danas uhapšen posle učestvovanja u pucnjavi na Novom Beogradu, u kojoj je ranjena jedna osoba, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca Zorana Šijana na društvenim mrežama, prenose beogradski mediji.

Na Instagramu često objavljuje njegove fotografije i izgledom se trudi da parira nekadašnjem kralju asfalta. Svoju poslednju fotografiju objavio je sinoć kako se provodi u jednom prestoničkom klubu, nekoliko sati pre vatrenog okršaja u Ulici Džona Kenedija.

foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Goca Božinovska pričala je da se njena deca druže s Vukašinom.

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se viđaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim - navela je Goca pre nekoliko godina.

Pevačica je zakopala ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom Zoricom, koja joj je "preotela" pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina Vukašina.

foto: Printscreen / Instagram

Ona je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice, ali konačno je pre nekoliko godina progovorila za beogradske medije.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - može se pročitati u izjavama od pre nekoliko godina koje je za beogradske medije davala Goca Božinovska.

foto: Printscreen / Instagram

Pevačica i Gorana Zorica su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

❤️

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - ispričala je Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

Goca Božinovska je u jednom intervjuu pre skoro 10 godina otkrila da je maltene i sama kriva što joj je Gorana otela Šijana.

- Bila je moja drugarica, učila je od mene kako da se našminka, kako se drže viljuška i kašika, čak sam je naučila kako da preotme muškarca od druge žene - rekla je tada pevačica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.