MAJKA MLADIĆA KOJI JE NESTAO U JEZERU OČAJNA: Rekli su mi da je potonuo čim je ušao u vodu, drug mu je pružio ruku
Krajkovačko jezero, Foto: Print Screen Youtube

Verica je sina poslednji put videla kada je pošao sa društvom

MAJKA MLADIĆA KOJI JE NESTAO U JEZERU OČAJNA: Rekli su mi da je potonuo čim je ušao u vodu, drug mu je pružio ruku

Verica je sina poslednji put videla kada je pošao sa društvom, a po podne su iz medija saznali za tragediju na jezeru

Objavljeno:

Željko je u subotu po podne otišao sa drugovima. Bili su prvo na Oblačinskom jezeru pa su otišli na Krajkovačko jezero. Skočio je u vodu i potonuo. Džaba mi sad sve kada sam ga izgubila. Šta mi znači život bez njega, 24 godine, dečko za primer, lep kao lutka…", piše Blic.

Potraga za telom mladića na Krajkovačkom jezeru

Ovim rečima počinje ispovest Verica Veličković, majka Željka Veličkovića (24) koji je u subotu po podne nestao u Krajkovačkom jezeru dok je sa drugovima pokušavao da ga prepliva.

Osim policije i spasilaca Uprave za vanredne situacije, u potragu za mladićem juče su se uključili ronioci Žandarmerije koji su započeli pretragu Krajkovačkog jezera, njegovo telo još nije nađeno.

Verica je sina poslednji put videla kada je pošao sa društvom, a po podne su iz medija saznali za tragediju na jezeru.

- Prvo su bili na Oblačini, tamo su malo pekli roštilj i pili i onda su otišli na Krajkovačko jezero. Bila je velika vrućina u subotu. On je ušao u jezero i srce mu je sigurno puklo. On je krupan, 90 kilograma je imao. Znao je da pliva, baš je bio dobar plivač. On je to jezero ranije preplivavao. Jedan policajac kaže "kako je ušao, samo je potonuo". Jedan drug mu je pružio ruku, ali odmah je potonuo. Još ne mogu da ga nađu. Odlazio je i ranije tamo, skoro je bio, nije hteo da se kupa. Sigurno su ga drugovi naterali da uđe da se kupa. Posle pet sati su bili nedostupni, a onda su u medijima videli šta se desilo - kaže uplakana majka nestalog mladića.

Kako nezvanično saznajemo, Željko je na jezeru bio sa četvoricom drugova.

- Oni su prvo oko 12 časova došli u restoran na Oblačinskom jezeru gde su jeli i pili a potom otišli na Krajkovačko jezero sa namerom da ga preplivaju. V. J., S. K. i N. S. bili su ispred a M. T. i Željko iza. Na polovini jezera Željko je podigao ruke i bez reči počeo da tone. Njegov drug M. T., koji je bio najbliži njemu, pokušao je da ga uhvati za prst, ali mu je iskliznuo i nestao u vodi - kaže naš izvor.

Ronioci satima pretražuju jezero za Željkom

Ronioci Žandarmerije juče ujutro započeli su pretragu jezera sonarom, ali bez uspeha.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.